Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Σχετικά με την Infomax

H Ιnfomax Insurance Brokers ιδρύθηκε το 2008 και είναι Ελληνική εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων με εξειδίκευση στις ασφαλίσεις νοσοκομειακής περίθαλψης.

Είναι εγγεγραμμένη στο επαγγελματικό επιμελητήριο με Α.Μ. 600029 και συνεργάζεται με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Για όλους εμάς η ασφάλιση προσώπων στον ευαίσθητους κλάδους ζωής και υγείας αποτελεί υποχρέωση.
Το όραμα μας είναι απλά να επιτελέσουμε μέσα από την πολύτιμη δουλειά μας την αποστολή μας που είναι η εξασφάλιση ηρεμίας σε δύσκολες στιγμές στους ανθρώπους.

Η Εταιρεία μας

Το ξεκίνημα

Το 1998 όταν ξεκινούσαμε την ασφαλιστική μας καριέρα σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία Ζωής, το όραμα μας ήταν να διαχειριστούμε και να δώσουμε λύσεις μέσα από προϊόντα προσωπικών ασφαλίσεων στους πελάτες μας. Το 2008 δημιουργήθηκε η INFOMAX από τους Δημήτρη Αποστολίδη, Γιώργο Ταυλίκο και από μια ομάδα εξειδικευμένων ασφαλιστών ζωής και υγείας, γιατί διαπιστώσαμε ένα μεγάλο κενό στην αντικειμενική καθοδήγηση του πελάτη σε προϊόντα προσωπικών ασφαλίσεων. Αυτό που γινόταν ήταν να αγοράζει ο πελάτης ασφαλιστικά προϊόντα από μία ασφαλιστική εταιρεία ή τραπεζικά ιδρύματα, γιατί ο εκπρόσωπος ασφαλιστής έχοντας μία και μοναδική επιλογή, προσπαθούσε να πείθει για τη μοναδικότητα και καταλληλότητα του προγράμματος της εταιρείας που αντιπροσώπευε.

Όμως η σωστή επιλογή πετυχαίνεται με γνώση, μελέτη και σύγκριση των διαθέσιμων επιλογών της αγοράς ώσπου να φτάσουμε στην επιλογή που μας ταιριάζει και όχι με την πειθώ και τη λαθεμένη επαγγελματική προσέγγιση από άγνοια. Δυστυχώς, η ίδια τακτική προσέγγισης χρησιμοποιείται και σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό παρουσιάζοντας προϊόντα υγείας, που είναι ιδανικά για όλους τους πολίτες, χωρίς να εξετάζονται οι ανάγκες τους. Έτσι συνεργαστήκαμε με ισχυρούς και οικονομικά εύρωστους ασφαλιστικούς ομίλους της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε μέσα από μία αντικειμενική καθοδήγηση στον υποψήφιο πελάτη μας το καταλληλότερο γι αυτόν ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας ή προστασίας.

Σήμερα

Από το 2018 και μέχρι σήμερα λανσάραμε και εξελίσσουμε το infomax.gr στο οποίο μπορεί να δει και να συγκρίνει ο κάθε πολίτης προγράμματα ασφάλισης υγείας από ελληνικές και διεθνείς ασφαλιστικούς ομίλους. Οι νέες συνεργασίες με αξιόπιστους διεθνείς ομίλους και η δημιουργία ειδικών και καινοτόμων ασφαλιστικών προϊόντων είναι μια συνεχής διαδικασία για την εταιρεία μας.

Χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως απολαμβάνουν τη δωρεάν υπηρεσία λεπτομερούς σύγκρισης και τιμολόγησης ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, στην οποία προστίθενται συνεχώς νέες επιλογές.

Ο νέος τρόπος αγοράς ασφάλισης υγείας μέσα από το infomax.gr έχει αλλάξει τις συνήθειες του καταναλωτικού κοινού και στη χώρα μας.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται οικογένειες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τι Προσφέρουμε

  • Καταγραφή αναγκών, όπου καταγράφουμε τις ανάγκες σας, αναζητούμε και σχεδιάζουμε μαζί σας την καταλληλότερη λύση.
  • Υλοποίηση. Υποστηρίζουμε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την ασφάλιση σας σε οποιαδήποτε εταιρεία επιλέξετε.
  • Διαχείριση - Υποστήριξη. Η διεκπεραίωση αποζημιώσεων και οι τροποποιήσεις συμβολαίων που θα χρειαστούν είναι μέρος της απαραίτητης υποστήριξης μας για εσάς.
  • Επαναξιολόγηση - Service. Κάθε χρόνο επαναξιολογούμε την ασφαλιστική λύση που είχατε επιλέξει – αγοράσει εάν παραμένει καλύτερη δυνατή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Μπορεί η Infomax να γίνει ο ασφαλιστής σας;

Σας δίνουμε κάποιους λόγους που θεωρούμε σημαντικούς για να μας επιλέξετε ως συνεργάτη σας στην επιχείρηση ή στην οικογένεια σας.

Εάν απαντήσετε θετικά σε κάποιο από τα παρακάτω ερωτήματα - διλλήματα τότε σίγουρα μπορούμε να σας φανούμε πολύ χρήσιμοι.

  • Θέλετε να έχετε όλες τις αξιόπιστες επιλογές από την Ελληνική ασφαλιστική αγορά;
  • Θέλετε να αγοράσετε ασφαλιστικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού;
  • Ο ασφαλιστής σας δεν σας εξυπηρετεί;
  • Θέλετε με μία κίνηση να έχετε πρόσβαση σε όλη την ασφαλιστική αγορά;
  • Οι ασφαλιστές που είχατε έχουν εγκαταλείψει το επάγγελμα ή ασχολούνται και με άλλα επαγγέλματα;
  • Μήπως χρειάζεται κάποιον αποδεδειγμένα αντικειμενικό σύμβουλο;
  • Σας προβληματίζει το γεγονός ότι ίσως δεν γνωρίζετε τους όρους και τα ψιλά γράμματα, που υπάρχουν στο συμβόλαιο σας;
  • Θεωρείτε ότι δεν μπορεί μια ασφαλιστική εταιρεία να έχει τα καλύτερα προϊόντα σε όλους τους κλάδους;
  • Θεωρείτε ότι οι ασφαλιστές που λειτουργούν χωρίς την υποστήριξη μιας οργανωμένης εταιρείας, σας θέτουν σε κίνδυνο;
  • Θεωρείτε ότι είναι σημαντικό για εσάς να έχετε πλήρη και πραγματική υποστήριξη στο συμβόλαιο που έχετε αγοράσει;

Γιατί με εμάς

Νιώθουμε την ανάγκη να σας παραθέσουμε μερικούς από τους λόγους που μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα ότι θα επιλέξετε την Infomax και όχι κάποιον άλλο διαμεσολαβητή ή ασφαλιστικό σύμβουλο για συνεργάτη σας.

Πρώτα ο άνθρωπος.

Κορωνίδα της ασφαλιστικής Βιομηχανίας θεωρούμε τις ασφαλίσεις προσώπων με εξειδίκευση στις ασφαλίσεις υγείας προστασίας και περίθαλψης.

Αναζήτηση ασφαλιστικών λύσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας για αυτό προκειμένου να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε μαζί μας την καλύτερη δυνατή λύση, ερευνούμε ασφαλιστικές λύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό από 30 ασφαλιστικές εγνωσμένης αξίας και τουλάχιστον 300 προγράμματα υγείας και προστασίας.

Ταγμένοι στην εξυπηρέτηση πελατών

Με πείρα, γνώση και υπομονή μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα έχετε το πιο άρτιο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Μοναδικά ασφαλιστικά προγράμματα.

Η εταιρεία μας συνεχώς αναζητά και συνάπτει συνεργασίες με ισχυρούς ασφαλιστικούς οίκους απ’ όλο τον κόσμο ώστε να έχετε την επιλογή μοναδικών προγραμμάτων που όμοια τους θα δυσκολευτείτε να βρείτε στην ασφαλιστική αγορά.

Άμεση ενημέρωση πελατών με SMS και e-mail.

Η γρήγορη ενημέρωση σας με sms στο κινητό σας ή με e-mail για θέματα όπως αποζημιώσεις, επετείους πληρωμών συμβολαίων κ.α. αποτελεί δέσμευση μας.

Επιλεγμένοι σύμβουλοι ασφαλιστές.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι μας φροντίζουν να έχουν χαρακτηριστικά προκειμένου να εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.