Γιατί με εμάς

Γιατί με εμάς
Νιώθουμε την ανάγκη να σας παραθέσουμε μερικούς από τους λόγους που μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα ότι θα επιλέξετε την Infomax και όχι κάποιον άλλο διαμεσολαβητή ή ασφαλιστικό σύμβουλο για συνεργάτη σας.


Πρώτα ο άνθρωπος.

Κορωνίδα της ασφαλιστικής Βιομηχανίας θεωρούμε τις ασφαλίσεις προσώπων με εξειδίκευση στις ασφαλίσεις υγείας προστασίας και περίθαλψης.
 

Αναζήτηση ασφαλιστικών λύσεων σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας για αυτό προκειμένου να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε μαζί μας την καλύτερη δυνατή λύση, ερευνούμε ασφαλιστικές λύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό από 30 ασφαλιστικές εγνωσμένης αξίας και τουλάχιστον 300 προγράμματα υγείας και προστασίας.


Ταγμένοι στην εξυπηρέτηση πελατών

Με πείρα, γνώση και υπομονή μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα έχετε το πιο άρτιο επίπεδο εξυπηρέτησης.


Μοναδικά ασφαλιστικά προγράμματα.

Η Εταιρία μας συνεχώς αναζητά και συνάπτει συνεργασίες με ισχυρούς ασφαλιστικούς οίκους απ’ όλο τον κόσμο ώστε να έχετε την επιλογή μοναδικών προγραμμάτων που όμοια τους θα δυσκολευτείτε να βρείτε στην ασφαλιστική αγορά.


Άμεση Ενημέρωση πελατών με SMS και E-mail.

Η γρήγορη ενημέρωση σας με sms στο κινητό σας ή με e-mail για θέματα όπως αποζημιώσεις, επετείους πληρωμών συμβολαίων κ.α. αποτελεί δέσμευση μας.


Επιλεγμένοι Σύμβουλοι ασφαλιστές.

Πρωταρχικός στόχος της Εταιρίας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι μας φροντίζουν να έχουν χαρακτηριστικά προκειμένου να εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Καλέστε μας τώρα και μιλήστε
με έναν από τους
εξειδικευμένους μας συμβούλους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23 11 11 8000
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 210 300 89 09
Κάντε κλικ εδώ
αφήστε μας το τηλέφωνό σας,
και ένας από τους εξειδικευμένους
μας συμβούλους θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας!

Διαβάστε στο Blog μας