Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας
Το 1998 όταν ξεκινούσαμε την ασφαλιστική μας καριέρα σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία Ζωής, το όραμα μας ήταν να διαχειριστούμε και να δώσουμε λύσεις μέσα από προϊόντα προσωπικών ασφαλίσεων στους πελάτες μας. Το 2008 δημιουργήθηκε η «Infomax Σύμβουλοι» με ιδρυτές τους Δημήτρη Αποστολίδη και Γιώργο Ταυλίκο, γιατί διαπιστώσαμε ένα μεγάλο κενό στην αντικειμενική καθοδήγηση του πελάτη σε προϊόντα προσωπικών ασφαλίσεων. Αυτό που γινόταν ήταν να αγοράζει ο πελάτης ασφαλιστικά προϊόντα από τη μία ή την άλλη ασφαλιστική εταιρεία, γιατί ο εκπρόσωπος ασφαλιστής έχοντας μία και μοναδική επιλογή, προσπαθούσε να πείθει για τη μοναδικότητα και καταλληλότητα του προγράμματος της εταιρείας που αντιπροσώπευε.

Όμως η σωστή επιλογή πετυχαίνεται με γνώση, μελέτη και σύγκριση των διαθέσιμων επιλογών της αγοράς ώσπου να φτάσουμε στην επιλογή που μας ταιριάζει και όχι με την πειθώ και την επιπόλαιη προσέγγιση από άγνοια. Δυστυχώς, η ίδια τακτική προσέγγισης χρησιμοποιείται και σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό παρουσιάζοντας προϊόντα υγείας, που είναι ιδανικά για όλο τον κόσμο, χωρίς να εξετάζονται οι ανάγκες του. Έτσι συνεργαστήκαμε με ισχυρούς και οικονομικά εύρωστους ασφαλιστικούς ομίλους της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε μέσα από μία αντικειμενική καθοδήγηση στον υποψήφιο πελάτη μας το καταλληλότερο γι αυτόν ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας ή προστασίας.

Σήμερα προσφέρουμε λύσεις στην ασφάλιση υγείας και προστασίας έχοντας μοναδικά προϊόντα από την ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά. Δουλειά μας, επίσης είναι, να μείνουμε διαχρονικά κοντά σας προσφέροντας λύσεις στην υποστήριξη και την διαχείριση των συμβολαίων σας με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, τόσο σε επίπεδο ασφαλιστικών συμβούλων όσο και διοικητικού προσωπικού.
Καλέστε μας τώρα και μιλήστε
με έναν από τους
εξειδικευμένους μας συμβούλους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23 11 11 8000
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 210 300 89 09
Κάντε κλικ εδώ
αφήστε μας το τηλέφωνό σας,
και ένας από τους εξειδικευμένους
μας συμβούλους θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας!

Διαβάστε στο Blog μας