Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

Το ξεκίνημα

Το 1998 όταν ξεκινούσαμε την ασφαλιστική μας καριέρα σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία Ζωής, το όραμα μας ήταν να διαχειριστούμε και να δώσουμε λύσεις μέσα από προϊόντα προσωπικών ασφαλίσεων στους πελάτες μας. Το 2008 δημιουργήθηκε η INFOMAX από τους Δημήτρη Αποστολίδη, Γιώργο Ταυλίκο και από μια ομάδα εξειδικευμένων ασφαλιστών ζωής και υγείας, γιατί διαπιστώσαμε ένα μεγάλο κενό στην αντικειμενική καθοδήγηση του πελάτη σε προϊόντα προσωπικών ασφαλίσεων. Αυτό που γινόταν ήταν να αγοράζει ο πελάτης ασφαλιστικά προϊόντα από μία ασφαλιστική εταιρεία ή τραπεζικά ιδρύματα, γιατί ο εκπρόσωπος ασφαλιστής έχοντας μία και μοναδική επιλογή, προσπαθούσε να πείθει για τη μοναδικότητα και καταλληλότητα του προγράμματος της εταιρείας που αντιπροσώπευε.

Όμως η σωστή επιλογή πετυχαίνεται με γνώση, μελέτη και σύγκριση των διαθέσιμων επιλογών της αγοράς ώσπου να φτάσουμε στην επιλογή που μας ταιριάζει και όχι με την πειθώ και τη λαθεμένη επαγγελματική προσέγγιση από άγνοια. Δυστυχώς, η ίδια τακτική προσέγγισης χρησιμοποιείται και σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό παρουσιάζοντας προϊόντα υγείας, που είναι ιδανικά για όλους τους πολίτες, χωρίς να εξετάζονται οι ανάγκες τους. Έτσι συνεργαστήκαμε με ισχυρούς και οικονομικά εύρωστους ασφαλιστικούς ομίλους της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, προκειμένου να είμαστε σε θέση να παρέχουμε μέσα από μία αντικειμενική καθοδήγηση στον υποψήφιο πελάτη μας το καταλληλότερο γι αυτόν ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας ή προστασίας.
 

Σήμερα

Από το 2018 και μέχρι σήμερα λανσάραμε και εξελίσσουμε το infomax.gr στο οποίο μπορεί να δει και να συγκρίνει ο κάθε πολίτης προγράμματα ασφάλισης υγείας από ελληνικές και διεθνείς ασφαλιστικούς ομίλους. Οι νέες συνεργασίες με αξιόπιστους διεθνείς ομίλους και η δημιουργία ειδικών και καινοτόμων ασφαλιστικών προϊόντων είναι μια συνεχής διαδικασία για την εταιρεία μας.
Χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως απολαμβάνουν τη δωρεάν υπηρεσία λεπτομερούς σύγκρισης και τιμολόγησης ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, στην οποία προστίθενται συνεχώς νέες επιλογές.
Ο νέος τρόπος αγοράς ασφάλισης υγείας μέσα από το infomax.gr έχει αλλάξει τις συνήθειες του καταναλωτικού κοινού και στη χώρα μας.
Είμαστε υπερήφανοι γιατί μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται οικογένειες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Καλέστε μας τώρα και μιλήστε
με έναν από τους
εξειδικευμένους μας συμβούλους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23 11 11 8000
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 210 300 89 09
Κάντε κλικ εδώ
αφήστε μας το τηλέφωνό σας,
και ένας από τους εξειδικευμένους
μας συμβούλους θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας!

Διαβάστε στο Blog μας