Το infomax.gr μέλος του GRECA!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επιτυχή αξιολόγηση και ένταξη του infomax.gr στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

Το σήμα του GRECA, το οποίο κοσμεί πλέον το infomax.gr επιβεβαιώνει την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια όλων των υπηρεσιών που παρέχονται μέσα από το infomax.gr προσφέροντας άνεση και σιγουριά τόσο στους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και στους νέους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Η ένταξή μας στον GRECA αποτελεί το επιστέγασμα του συνόλου των προσπαθειών μας για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και του τρόπου με τον οποίο προσφέρουμε στον καταναλωτή και πελάτη μας.

Το infomax.gr εγγυάται ότι θα συνεχίσει την ανοδική πορεία με την υποστήριξη πλέον και του GRECA και δίνει υπόσχεση για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση, περισσότερες παροχές και λειτουργίες για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία ασφαλιστικών προϊόντων, για αναλυτικότερη ενημέρωση, και ακόμη πιο δυνατή υποστήριξη μεριμνώντας για την απόλυτη εξασφάλιση των παροχών του συμβολαίου σας.

Η εταιρεία μας θεωρεί την ένταξή μας στον GRECA ορόσημο στη λειτουργία μας όλα αυτά τα χρόνια και σας ευχαριστεί για την προτίμηση και την υποστήριξή σας!

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
GR.EC.A. (Greek eCommerce Association)
Καλέστε μας τώρα και μιλήστε
με έναν από τους
εξειδικευμένους μας συμβούλους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23 11 11 8000
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 210 300 89 09
Κάντε κλικ εδώ
αφήστε μας το τηλέφωνό σας,
και ένας από τους εξειδικευμένους
μας συμβούλους θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας!

Διαβάστε στο Blog μας