Διάκριση για το infomax.gr στα e-volution awards 2019!

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 παρευρεθήκαμε στο Athenaeum InterContinental, και παρακολουθήσαμε ζωντανά τα e-volution awards 2019, τη μεγάλη, ετήσια διοργάνωση που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

Η εταιρεία μας διακρίθηκε με το βραβείο "Distinction in e-Commerce" στην ενότητα «Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Υπηρεσίες» για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού marketplace online σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων υγείας infomax.gr. infomax distinction in e-commerce e-volution awards 2019 Το infomax.gr έκανε την εμφάνισή του το 2017 και είναι το πρώτο & μοναδικό site για τα σημερινά δεδομένα στην Ελλάδα που παρέχει Online Τιμολόγηση & Σύγκριση για νοσοκομειακά προγράμματα ασφάλισης υγείας

Από τη πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα το infomax.gr γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Κάνει τα πράματα ευκολότερα, ταχύτερα και ασφαλέστερα για τον μελλοντικό υποψήφιο πελάτη. Παρέχει δωρεάν όλη την πληροφόρηση οργανωμένη και με απλό τρόπο γραμμένη έτσι ώστε να μπορεί καθένας να κάνει σχεδόν μόνος του μια αντικειμενική σύγκριση και τελικά να επιλέξει με ελευθερία και ασφάλεια το καταλληλότερο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.

To e-marketplace που επιτυχημένα υλοποίησε η εταιρεία μας είναι αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας και εξειδίκευσης. Η κριτική επιτροπή το αξιολόγησε θετικά και μας χάρισε τη συγκεκριμένη τιμητική διάκριση, επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε πρωτοπόροι και καινοτομούμε.

Συγχαρητήρια σε όλους και φυσικά στην Bousias Communications για την εξαιρετική διοργάνωση. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, γιατί δε σταματάμε εδώ!

Το βραβείο που προστέθηκε στη συλλογή μας, μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο να βελτιωνόμαστε, και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε καθέναν από όσους μας εμπιστεύονται για την ασφάλιση της υγείας τους.