Infomax - GRECA Trustmark και ECommerce Europe

Η εταιρεία μας Infomax είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατόπιν αξιολόγησης από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.E.C.A. (Greek ECommerce Association) σε συνεργασία με το ELTRUN το μοναδικό θεσμοθετημένο ερευνητικό εργαστήριο ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα έχει λάβει το σήμα αξιοπιστίας GRECA Trustmark για το infomax.gr.

Παράλληλα, έχουμε λάβει το σήμα αξιοπιστίας του ECommerce Europe που είναι το αντίστοιχο σήμα αξιοπιστίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η απόδοση του σήματος πραγματοποιείται στα καταστήματα που πληρούν αυστηρά κριτήρια εφόσον ολοκληρώσουν την αξιολόγηση επιτυχώς. Λόγω των αυστηρών κριτιρίων τα πιο πάνω σήματα θεωρούνται ως ένα απαραίτητο και κατεξοχήν υψηλό δείγμα στοιχείων marketing κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος που στοχεύει σε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και διεθνώς.

Για τους καταναλωτές σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει τα σήματα αξιοπιστίας GRECA Trustmark και ECommerce Europe πληροί τον κώδικα δεοντολογίας του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως αυτός έχει θεσπιστεί από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού εμπορίου και παράλληλα πιστοποιεί ότι αυτό είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τέλος, αποτελεί διαβεβαίωση και εγγύηση προς τους καταναλωτές που επισκέπτονται το εκάστοτε πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ότι τηρεί πλήρως τη νομοθεσία, τις βέλτιστες πρακτικές και τον κώδικα δεοντολογίας ενισχύοντας σε μέγιστο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις online αγορές.

Ο νέος τρόπος επιλογής ασφάλειας υγείας που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια για να έχει ο πολίτης με μεγάλη ευκολία πρόσβαση σε προγράμματα ασφάλισης υγείας από την τοπική και διεθνή ασφαλιστική αγορά έχει μεγάλη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό. Αυτό μας οδηγεί να επιδιώκουμε συνεχώς πρακτικές και μεθοδολογίες για το συμφέρον του καταναλωτή όσον αφορά το νέο τρόπο εξεύρεσης του ιδανικού νοσοκομειακού προγράμματος υγείας, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη.