Morgan Price

Morgan Price

Η Morgan Price ιδρύθηκε το 1999 για να δράσει ως προμηθευτής προϊόντων στην διεθνή αγορά ασφάλισης υγείας.

Η Morgan Price International Healthcare είναι αυτό που είναι γνωστό ως πράκτορας γενικών ασφαλίσεων ή γενικός ασφαλιστής, το οποίο σημαίνει ότι δεν είναι ασφαλιστές, αλλά δρουν εκ μέρους των ασφαλιστών όσον αφορά στον σχεδιασμό του προϊόντος, τη διαχείρηση,  τη συλλογή ασφαλίστρου και όταν το απαιτούν οι περιστάσεις δρουν έχοντας την εξουσιοδότηση του εν λόγω ασφαλιστή.
Επιλέγουν τον καταλληλότερο ασφαλιστικό φορέα έτσι ώστε να παρέχουν τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, και όταν αυτός αδυνατεί είναι σε θέση να τον αντικαταστήσουν.

Η Morgan Price International Healthcare Ltd ελέγχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από την FCA. Έιναι επίσης μέλος του συλλόγου Medical Insurance Providers.

Οι πελάτες τους είναι το κέντρο όλων των ενεργειών τους και είναι προσηλωμένοι στο να τους συμπεριφέρονται με δίκαιο, ειλικρινή και διαφανή τρόπο.

Υπόσχονται ότι:
  • Θα μεταχειρίζονται τους πελάτες  με ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο και θα τους δίνουν όσες πληροφορίες είναι δυνατόν σε όλα τα στάδια της αλληλεπίδρασης μαζί τους.
  • Θα παρέχουν προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους.
  • Θα παρέχουν έγγραφη τεκμηρίωση και διαβιβάσεις έτσι ώστε οι πελάτες να ξέρουν τι έχουν αγοράσει και πως να το χρησιμοποιήσουν.
  • Όταν τα προϊόντα  και η εξυπηρέτησή τους υπολείπονται των προδιαγραφών του πελάτη, θα δουλέψουν ώστε να το διορθώσουν.
  • Θα πληρώνουν εγκαίρως τις εύλογες απαιτήσεις και δεν θα χρησιμοποιήσουν περίεργα τεχνάσματα για να το αποφύγουν.
  • Θα συμβουλέψουν τους πελάτες για το ποιες είναι οι επιλογές τους, εφόσον ένα προϊόν δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να προτείνουν κάποιον ανταγωνιστή.
Καλέστε μας τώρα και μιλήστε
με έναν από τους
εξειδικευμένους μας συμβούλους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23 11 11 8000
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 210 300 89 09
Κάντε κλικ εδώ
αφήστε μας το τηλέφωνό σας,
και ένας από τους εξειδικευμένους
μας συμβούλους θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας!

Διαβάστε στο Blog μας