Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Στόχος μας, η online παροχή ασφαλιστικών προϊόντων υψηλής αξιοπιστίας.

who-are-we

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της ταξιδιωτικής ασφάλισης τα τελευταία 4 χρόνια. Η ταξιδιωτική ασφάλεια καλύπτει τον κίνδυνο ενός απρόοπτου γεγονότος που θα μπορούσε να συμβεί κατα τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε είναι ταξίδι αναψυχής είτε επαγγελματικό. Επιπλέον καλύπτει οποιαδήποτε πιθανή ακύρωση του ταξιδιού και μια άμεση αποζημίωση ολόκληρου του ποσού του ταξιδιού. Η συνεργασία μας με τη Lloyd's προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια και εγγύηση για όλα τα προηγούμενα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Αξιόπιστες, ασφαλείς και εγγυημένες λύσεις ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Αξιόπιστοι συνεργάτες

Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους ανταποκριτές των Lloyd's, Karavias & ASUA Underwriting Agencies, διαβεβαιώνουν ότι πρέπει να αφήσετε πίσω τις ανησυχίες σας και να απολαύσετε κάθε ταξίδι σας.

24/7 Εξυπηρέτηση HealthWatch

Τηλ. 24ωρης εξυπηρέτησης: + (30) 2313084533

Email: asuaclaims@healthwatch.gr

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλες τις μέρεις και τις ώρες του χρόνου όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο ομιλεί πάνω από 20 γλώσσες και μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να συναντήσετε στο ταξίδι σας.

Λύσεις ταξιδιωτικής ασφάλισης
για κάθε ανάγκη

Παρέχουμε μια γκάμα από πλάνα ταξιδιωτικής ασφάλισης τα οποία περιλαμβάνουν Απλά Μεμονωμένα Ταξίδια (Διακοπές ή Επαγγελματικά), Ετήσια, Παρατεταμένης διαμονής, Παρατεταμένης διαμονής για φοιτητές και Ταξιδιωτική ασφάλιση για άνω των 65.

Secure Payments

Μετά το checkout μεταφέρεστε απευθείας στην ασφαλή σελίδα πληρωμής της υπηρεσίας Alpha e-Commerce, στην οποία ολοκληρώνετε την πληρωμή σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών, και με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς υπηρεσίες ασφαλείας.

Πιστοποιητικό ασφάλισης απευθείας στο email

Μέσα σε λίγα λεπτά μετά την αγορά, θα λάβετε το πιστοποιητικό ασφάλισης απευθείας στο email σας.

Online Αγορά

Λάβετε μια Προσφορά & Αγοράστε Online Διεθνή Ταξιδιωτική Ασφάλιση μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και 3 απλά βήματα.

Ο Underwriter μας

ASUA : All Seasons Underwriting Agencies Ltd

out-underwriter

Οι All Seasons Underwriting Agencies Ltd (ASUA) είναι μια ιδιωτική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1997. Έκτοτε διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο της ταξιδιωτικής ασφάλισης από προγράμματα που παρέχει σε ταξιδιωτικούς πράκτορες. Τον Νοέμβριο του 2004 η Αρχή Χρηματοπιστωτικής Συμπεριφοράς / Financial Conduct Authority (FCA) χορήγησε στην ASUA άδεια για τη διεκπεραίωση ρυθμιστικών δραστηριοτήτων. Η ASUA έλαβε την αρχή έκδοσης διαβατηρίων της FCA Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), για όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. το 2008. Η ASUA είναι επίσης μέλος της ομάδας Travel Underwriters Group. Η ASUA είναι εξουσιοδοτημένη από την FCA με Αρ. 308488.

Σύνδεση

Αποσύνδεση