Πληρωμές

Πληρωμές

Τρόποι Πληρωμής

Στη σελίδα checkout μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω:

  • Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
  • Με ψηφιακό πορτοφόλι MasterPass
  • Με PayPal

Για την πραγματοποίηση της πληρωμής μέσω κάρτας, μετά την συμπλήρωση των απαραίτητων πληροφοριών στη σελίδα checkout μεταβαίνετε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Banκ όπου εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και μετά την ολοκλήρωση επαναφέρεστε πάλι στο site μας όπου λαμβάνετε μήνυμα για την επιτυχία ή αποτυχία της συναλλαγής.

Για την πραγματοποίηση της πληρωμής μέσω PayPal, και πάλι μεταβαίνετε στο περιβάλλον της υπηρεσίας PayPal, όπου απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κάνει εγγραφή στην υπηρεσία καθώς θα σας ζητηθεί όνομα χρήστη και κωδικός για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι πληρωμές στο site μας υλοποιούνται μέσω της τράπεζας Alpha Bank η οποία υλοποιεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών, και με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς υπηρεσίες ασφαλείας. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/ μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα. Η ιστοσελίδα της Τραπέζης, στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης της Επιχειρήσεως, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank. Η υπηρεσία Alpha e-Commerce είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας 3D-Secure των διεθνών οργανισμών καρτών American Express SafeKey®, Verified by Visa, και MasterCard SecureCode και για ασφαλείς online πληρωμές με κάρτα. Με τον μηχανισμό αυτό, ο Πελάτης, αφού εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του, θα κληθεί να εισάγει και τον 3D-Secure κωδικό προκειμένου να γίνει η πιστοποίηση του κατόχου της κάρτας. Η πιστοποίηση γίνεται μέσω της εκδότριας τράπεζας (issuer) και στη συνέχεια επιστρέφει ο Πελάτης στη σελίδα της συναλλαγής, για την ολοκλήρωσή της.

Επιπλέον, οι συναλλαγές μέσω PayPal γίνονται σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL και κρυπτογράφησης AES-256bit. Όλες οι σελίδες του Paypal, από την εγγραφή ή σύνδεση του χρήστη μέχρι και τα απλούστερα μηνύματα επιβεβαίωσης, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ασφαλών και κρυπτογραφημένων συνδέσεων και οποιαδήποτε μετάδοση δεδομένων είναι πρακτικά αδύνατον να υποκλαπεί σε πραγματικό χρόνο. Το PayPal σαν ενδιάμεση πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών διαθέτει μηχανισμούς παρακολούθησης κάθε συναλλαγής για διάστημα αρκετών μηνών από την έναρξή τους. Ο χρήστης του πέρα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, έχει στην διάθεσή του την επικοινωνία με προσωπικό υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος, δυνατότητα αμφισβήτησης χρέωσης και επιστροφής χρημάτων.

Σύνδεση

Αποσύνδεση