Menu

Ασφάλεια Υγείας Γυναικείου Καρκίνου

Προγράμματα ασφάλισης υγείας για τον γυναικείο καρκίνο με εφάπαξ επίδομα έως 40.000€, δωρεάν τεστ Παπ, μαστογραφία και μηνιαία σύνταξη.

2 simple steps:

 1. Compare insurance plan offers between local and international insurance companies
 2. Buy online or talk to a qualified consultant at no extra cost than if you bought directly from the insurance company.

Πρόγραμμα ασφάλειας υγείας για τον γυναικείο καρκίνο

Μπορεί τα κρούσματα γυναικείου καρκίνου να αυξάνονται κάθε χρόνο, ωστόσο τα ποσοστά επιβίωσης έχουν βελτιωθεί θεαματικά, τόσο εξαιτίας της καλύτερης περίθαλψης, όσο και της καινοτομίας στην ιατρική.

Αυτό που γνωρίζουμε όλοι είναι ότι ο γυναικείος καρκίνος είναι ένα σοβαρό ιατρικό περιστατικό. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι ότι έχει και οικονομικό αντίκτυπο στις οικογένειες, καθώς η θεραπεία του μπορεί να απαιτεί σημαντικά οικονομικά έξοδα.

Μια εργαζόμενη γυναίκα θα αναγκαστεί να απέχει από την εργασία της για ένα διάστημα, ενώ, παράλληλα, θα πρέπει να καλύψει και έξοδα για την θεραπεία της ασθένειάς της.

Ο καρκίνος μπορεί να φέρει και οικονομική κρίση στην οικογένεια, αλλά υπάρχει τρόπος να την νικήσουμε. Μια σωστή οικονομική ασπίδα είναι το μόνο που χρειαζόμαστε.

Ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για τον γυναικείο καρκίνο είναι ένα δώρο στον εαυτό μας, ώστε να είμαστε οικονομικά προετοιμασμένες κατά του καρκίνου επιλέγοντας το σωστό πρόγραμμα ασφάλισης και εξασφαλίζοντας τα έξοδα νοσηλείας, την προηγμένη θεραπεία και ένα σημαντικό εισόδημα, επιδοματικού χαρακτήρα, το οποίο έχουμε μεγάλη ανάγκη σε αυτή την περίοδο, καλύπτοντας την καθημερινότητα που δυστυχώς δεν σταματά.

Τι καλύπτει;

Το πρόγραμμα ασφάλισης για τον γυναικείο καρκίνο καλύπτει:

 • Σημαντικό εφάπαξ επίδομα έως και 40.000€
 • Ετήσιο προληπτικό έλεγχο
 • Μηνιαίο επίδομα υποστήριξης
 • Επίδομα αισθητικής χειρουργικής αποκατάστασης

Τι δεν καλύπτει;

Συνήθως, τα προγράμματα γυναικείου καρκίνου δεν καλύπτουν τον καρκίνο/όγκο:

 • που χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με την ιατρική ορολογία ως καλοήθης ή in situ, καθώς και όγκοι από γνωστή προυπάρχουσα κατάσταση ή μετάστασης όγκου που εμφανίστηκε πριν την έναρξη ισχύος του προγράμματος ασφάλειας υγείας για τον γυναικείο καρκίνο, εκτός και αν υπάρχει ειδικός όρος αποδοχής από την ασφαλιστική εταιρεία.
 • ως συνέπεια γνωστής και αποκρυπτέας προϋπάρχουσας κατάστασης που συνδέεται με τον καρκίνο γυναικών και ο οποίος δεν δηλώθηκε κατά την διαδικασία της αίτησης ασφάλισης.

Πώς αποζημιώνει;

Με τη διάγνωση, η οποία αποτυπώνεται στη σχετιζόμενη ιατρική γνωμάτευση του θεράποντος ιατρού, παράλληλα με τις διαγνωστικές εξετάσεις και την ιστολογική, υποβάλλουμε το αίτημα δια μέσου του μεσίτη ασφάλειας υγείας που μας εκπροσωπεί. Από τη στιγμή της γνωστοποίησης αποζημιωνόμαστε άμεσα και σε ένα διάστημα περίπου 30 ημερών, από την ασφαλιστική μας εταιρεία.

Πόσο κοστίζει;

Η Infomax διαθέτει προγράμματα ασφάλισης υγείας για τον γυναικείο καρκίνο, το κόστος των οποίων διαφοροποιείται ανάλογα των παροχών και την ηλικία της ασφαλιζόμενης.

 • Αξιοποιήστε τον μηχανισμό τιμολόγησης και πάρτε μια δωρεάν προσφορά ασφάλειας υγείας για τον γυναικείο καρκίνο!
 • Περιηγηθείτε και δείτε αναλυτικά τις καλύψεις κάθε προγράμματος.
 • Εξασφαλιστείτε και ατενίστε τη ζωή με σιγουριά, με ένα πολύ προσιτό κόστος (από 100€/χρόνο) απέναντι στη μάστιγα του αιώνα, όσον αφορά την γυναικεία φύση.

Συχνές ερωτήσεις:

Σε τι διαφέρει το πρόγραμμα γυναικείου καρκίνου από ένα γενικό πρόγραμμα ασφάλειας υγείας;

Η ασφάλεια υγείας γυναικείου καρκίνου μπορεί να επιλεγεί σε συνδυασμό με το νοσοκομειακό πρόγραμμά μας ή ως αυτούσιο και μοναδικό πρόγραμμα υγείας.

Η διαφορά του έγκειται στο γεγονός ότι το εφάπαξ επίδομα που δίδεται μπορεί να το διαχειριστεί όπως βούλεται μία γυναίκα, ώστε να πληρώσει όποιες οικονομικές υποχρεώσεις προκύψουν και εντός και εκτός νοσοκομείου.
Π.χ. αμοιβή του χειρουργού και έξοδα δωματίου και τροφής σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά και έξοδα καθημερινότητας εξαιτίας της αποχής για ένα χρονικό διάστημα από την εργασία.

Το νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας αποζημιώνει απευθείας ό,τι έξοδο μας προκύπτει ως εσωτερικός ασθενής ή εξωτερικός, λαμβάνοντας την απαραίτητη θεραπεία σχετιζόμενη με τον γυναικείο καρκίνο.

Υπάρχει περίοδος αναμονής για το πρόγραμμα ασφάλισης γυναικείου καρκίνου;

Όπως σε κάθε πρόγραμμα ασφάλειας υγείας και ζωής, έτσι και σε αυτού του είδους τα ασφαλιστικά προϊόντα υπάρχει μία περίοδος που ξεκινά, συνήθως, από τις 90 ημέρες έναρξης του συμβολαίου.
Γενικά, στην διεθνή αγορά υπάρχουν και προϊόντα τα οποία διαθέτουν και μικρότερη αναμονή για την ισχύ του συμβολαίου.

Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή ενός τέτοιου προγράμματος;

Αυτά τα ειδικά ασφαλιστικά προϊόντα υπάρχουν, συνήθως, σε λίγες ασφαλιστικές εταιρείες.
Συνεπώς, έχουμε έναν περιορισμό, αλλά γενικότερα αυτό το οποίο καλύπτουν είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, το οποίο δύσκολα θα τύχει αμφισβήτησης στην αποζημίωση.

Μία διαφορά που υπάρχει είναι μετά από πόσο καιρό ξεκινάει η κάλυψή μας, αλλά και τι διαδικασία χρειάζεται, ώσπου να εξασφαλίσει την ασφάλεια υγείας του γυναικείου καρκίνου.