Η Infomax ξεχώρισε στα e-volution awards με δυο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις

Χρυσό (GOLD) βραβείο στην κατηγορία Distinction in E-commerce και Μπρονζέ (BRONZE) στην κατηγορία Best in Finance & Insurance, απέσπασε η Infomax Insurance Brokers στα e-volution Awards για το 2023. Τα βραβεία e-volution διοργάνωσε για 12η χρονιά η BOUSSIAS Communications με στόχο να αναδείξει κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

 

>> GOLD βραβείο στην κατηγορία Distinction in E-commerce

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία αφορούσε τα ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες, η Infomax αναδείχτηκε ως η καλύτερη από όλους τους διαγωνιζόμενους. Η Infomax κέρδισε το πρώτο βραβείο για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη σε επίπεδο τεχνολογιών, διεργασιών, gdpr και συνέπειας. Έχει σημασία ότι το διαγωνιστικό περιβάλλον αφορούσε όχι μόνο τον ασφαλιστικό κλάδο, αλλά κάθε μορφή παροχής υπηρεσιών. 

  

>> BRONZE βραβείο στην κατηγορία Best in Finance & Insurance

Η Ιnfomax, μέσα από το Infomax.gr, το οποίο εδώ και 5 έτη υπάρχει online και δίνει ποιοτικές λύσεις στον εξειδικευμένο κλάδο ζωής και υγείας είναι πλέον στην κορυφή. Κατακτήσαμε το τρίτο βραβείο ανάμεσα σε ισχυρά brands του τραπεζικού κλάδου και ασφαλιστικών εταιρειών. Η εταιρεία μας, λοιπόν, βραβεύτηκε στη κατηγορία Best in Finance & Insurance, ένα σπουδαίο βραβείο που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.




Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στο Teatro Athens, με τη συμμετοχή 500+ στελεχών της αγοράς.

 

Ο CEO της Infomax, κος Δημήτριος Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά: 

Σε έναν κόσμο που αλλάζει εμείς προσφέρουμε λύσεις σιγουριάς και ασφάλειας. Η Infomax είναι μία εταιρεία καινοτομίας, που ακούει τις ανάγκες κάθε πολίτη σε ασφαλιστικά ζητήματα και αφουγκράζεται τι είναι αυτό που του προκαλεί αγωνία και τι είναι αυτό που τον ανακουφίζει. Δίνουμε έμφαση σε αυτές τις ανάγκες και δημιουργούμε υπηρεσίες και προϊόντα που μόνο σιγουριά μπορούν να προσφέρουν. Το σύστημα  infomax.gr και η μεθοδολογία μας αποτελείται από online εργαλεία που ανοίγουν το δρόμο για μία εξυπηρέτηση ουσιαστική, απλή και εύκολη σε ζητήματα ασφαλίσεων και όχι μόνο. Έναν δρόμο όπου η τεχνολογία και η καινοτομία γίνεται σύμμαχος για να χαράξουμε μία νέα πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο, αλλάζοντας πρώτα απ’ όλα την ασφαλιστική μας νοοτροπία, αφουγκραζόμενοι όχι μόνο τις ανάγκες των πολιτών, αλλά τον ίδιο τον πολίτη! Κοιτάμε στα μάτια ανθρώπους και τους περιποιούμαστε ως κόρη οφθαλμού.