Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Τμήμα συντακτών Infomax

Τμήμα συντακτών Infomax

Διάλεξη στο Διεθνές Πανεπιστήμιο στη Σίνδο

O CEO της Infomax, κ. Δημήτριος Αποστολίδης, ήταν ομιλητής στη διάλεξη με θέμα "Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς και ο καθοριστικός ρόλος της νέας τεχνολογίας στην online ασφάλιση".

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax
27 Δεκεμβρίου, 2022

Η Infomax ξεχώρισε στα e-volution awards με δυο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις

Χρυσό (GOLD) βραβείο στην κατηγορία Distinction in E-commerce και Μπρονζέ (BRONZE) στην κατηγορία Best in Finance & Insurance, απέσπασε η Infomax Insurance Brokers στα e-volution Awards για το 2023. Τα βραβεία e-volution διοργάνωσε για 12η χρονιά η BOUSSIAS Communications με στόχο να αναδείξει κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax
28 Φεβρουαρίου, 2020

Ενημέρωση για την Κάλυψη σε Περιστατικά Κορονοϊού

Για το παγκόσμιο θέμα υγείας που έχει προκύψει και αφορά τον κορονοϊό SARS-CoV-2, σας ενημερώνουμε ότι ανεξάρτητα από το αν οι πανδημίες συμπεριλαμβάνονται στις εξαιρούμενες περιπτώσεις των ατομικών ή οικογενειακών προγραμμάτων υγείας ή όχι, το υπουργείο υγείας της χώρας μας έχει δώσει σαφέστατες εντολές τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μεταφέρονται στα κάτωθι δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας.

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax

Η Infomax συμμετέχει στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019!

H Infomax συμμετέχει στην εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε συνεργασία με τον GR.E.C.A, τον επίσημο σύνδεσμο ηλεκτρονικού εμπορίου Ελλάδος. Από 4 έως 11 Μαρτίου 2019, οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν δωρεάν εκτίμηση, μελέτη και πρόταση ομαδικής ασφάλισης!

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax
06 Φεβρουαρίου, 2019

Απαλλαχτείτε από τη συμμετοχή στο συμβόλαιο υγείας σας με 73 € το χρόνο

Νέα δυνατότητα από την Infomax και το infomax.gr! Εκμηδενίστε τη συμμετοχή που έχει το συμβόλαιο υγείας σας και απολαύστε τη δυνατότητα σε μία πιθανή νοσηλεία να μην έχετε τη παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax
07 Ιανουαρίου, 2019

Νέα χρονιά - Νέες δυνατότητες στο infomax.gr

Το infomax.gr είναι η πλέον εξειδικευμένη πλατφόρμα online σύγκρισης προγραμμάτων ασφάλισης υγείας. Η νέα χρονιά τοποθετεί νέους στόχους για την εταιρεία μας και την online παρουσία της. Οι αναβαθμίσεις του infomax.gr για τη νέα χρονιά ήδη έχουν ξεκινήσει.

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax
21 Δεκεμβρίου, 2018

Διάκριση για το infomax.gr στα e-volution awards 2019!

Με το βραβείο "Distinction in e-Commerce" στην ενότητα «Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Υπηρεσίες» διακρίθηκε η εταιρεία μας για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού marketplace online σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων υγείας infomax.gr στα βραβεία e-volution awards 2019. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στο InterContinental Athenaeum Athens Hotel.

Περισσότερα