Κοπή Βασιλόπιτας της Infomax για το 2024

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, η εταιρεία μας διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά και εορταστικό πνεύμα.

"Ποιος θα τύχει το φλουρί;", έγραφε η πρόσκληση προς τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι κλήθηκαν να παρευρεθούν μετά των συζύγων και συντρόφων τους. Έτσι, όλοι μαζί απολαύσαμε ένα υπέροχο δείπνο σε μια ατμόσφαιρα οικογενειακής θαλπωρής.



Ο CEO κ. Αποστολίδης Δημήτριος και ο συνιδρυτής της Infomax κ. Ταυλίκος Γεώργιος ευχαρίστησαν το προσωπικό για την συμβολή του στην ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ καλωσόρισαν με πολλή χαρά και δώρα την Υπεύθυνη Κλάδου Ζωής κα Ελένη Κιτσίδου, η οποία επέστρεψε δυναμικά μετά την άδεια μητρότητας της.


Φέτος θεσπίστηκαν και τα “Infomax Diamonds” βραβεία που αναγνωρίζουν την εργατικότητα και το ήθος των στελεχών μας.

Τα "Διαμάντια της Infomax" για το 2023 απονεμήθηκαν στους κ. Ζαβαντία Δημήτριο (ΙΤ Manager) και κα Βουβούση Δήμητρα (Marketing Manager), οι οποίοι βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες και smartwatch ως δώρα.




Ποιος όμως έτυχε το φλουρί;

Η κα Κοφινά Κωνσταντίνα (Account Manager) ήταν αυτή που φέτος έτυχε το φλουρί, κερδίζοντας ένα ξύλινο επιτραπέζιο σκάκι, και όλοι της ευχηθήκαμε αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, όνειρα και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.