Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού
Meet our team
Δημήτριος Αποστολίδης
Δημήτριος Αποστολίδης
CEO
Ο Δημήτρης Αποστολίδης είναι πτυχιούχος Θεολογίας του Α.Π.Θ. και Χρηματοοικονομικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πειραιώς. Διαθέτει πτυχίο Λογιστικής και Εφαρμοσμένης Λογιστικής και Μεταπτυχιακό στο Risk Management, με εξειδίκευση στις ομαδικές και ατομικές ασφαλίσεις προστασίας. Διατελεί μέλος του συμβουλίου επιστημόνων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έχοντας στην κατοχή του πιστοποίηση του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικών Σπουδών στην δημιουργία και το συντονισμό ομάδων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Το 1998 ξεκίνησε ως ασφαλιστής ζωής σε γραφείο πωλήσεων της τότε Metrolife Εμπορική. Το 2008 ιδρύει την INFOMAX Insurance Brokers μαζί με τον έμπειρο και εξειδικευμένο ασφαλιστή και φίλο του Γεώργιο Ταυλίκο. Ανήκει στην κατηγορία των Διεθνών Μεσιτών εκπροσωπώντας διεθνείς ασφαλιστικές εταιρίες υψηλού κύρους για εξειδικευμένους κινδύνους υγείας και προστασίας και ταξιδιωτικής ασφάλισης και είναι ενεργό μέλος του Σ.Ε.Μ.Α (Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφάλισης).
Γιώργος Ταυλίκος
Γιώργος Ταυλίκος
Co-Founder
Ο Γιώργος είναι πτυχιούχος Μηχανικών Αεροσκαφών και Προγραμματιστών Η/Υ. Μετέπειτα σπούδασε Ειδικός Χρηματοοικονομικών Σχεδιασμών και από το 1998 ανήκει στην ασφαλιστική βιομηχανία με εξειδίκευση στις ασφαλίσεις ζωής και υγείας. Η πολύχρονη εμπειρία και γνώση που διαθέτει, αποτελεί εγγύηση για την εταιρεία και τους πελάτες στην επιλογή και διαχείριση ασφαλιστικών προϊόντων. Το 2008 ιδρύει την INFOMAX Insurance Brokers μαζί με τον έμπειρο μεσίτη ασφαλίσεων και φίλο του Αποστολίδη Δημήτριο.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ INFOMAX
Ταυλίκου Ευαγγελία
Ταυλίκου Ευαγγελία
Customer Service
Ταυλίκου Άννα
Ταυλίκου Άννα
Customer Service
Βουβούση Δήμητρα
Βουβούση Δήμητρα
Marketing & ΙΤ Manager
Κοφινά Κωνσταντίνα
Κοφινά Κωνσταντίνα
Customer Service Supervisor
Κιτσίδου Ελένη
Κιτσίδου Ελένη
Operation manager Group Life & Health Ins
Γιαννακίδου Ελένη
Γιαννακίδου Ελένη
Insurance & Financial Advisor
Αποστολίδου Ραφαηλία
Αποστολίδου Ραφαηλία
Payment Specialist
Λουκούμη Αικατερίνη
Λουκούμη Αικατερίνη
Customer Service
Δαλδογιάννη Θωμαή
Δαλδογιάννη Θωμαή
Customer Service
Μπουκουβίδου Εύα
Μπουκουβίδου Εύα
Customer Service
Ξανθός Παντελής
Ξανθός Παντελής
Full Stack Web Developer
Η Infomax είναι εδώ για σένα!
Επαγγελματισμός
Με τη μεθοδολογία, την εμπειρία και την τεχνολογία, έχουμε καταφέρει να παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες στους πολίτες, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.
Εμπιστοσύνη
Για περισσότερα από 16 χρόνια, χιλιάδες πολίτες από Ελλάδα και το εξωτερικό, μας έχουν εμπιστευτεί για προϊόντα ασφάλισης που καλύπτουν τις δικές τους προσωπικές ανάγκες.
Βραβεία
Τα τελευταία χρόνια η Infomax έχει αποκτήσεις σπουδαία βραβεία για την Πελατοκεντρικότητά της, την Τεχνολογία της και την Κοινωνική της Ευθύνη.
Ασφάλεια
Μέσα από τα σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία μας, οι πελάτες μας νιώθουν ασφάλεια για τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα.