Μεγάλη διάκριση με 2 βραβεία πρωτιάς για την Infomax, στα Insurance Awards "Φίλιππος Μωράκης"

Είμαστε πανευτυχείς και υπερήφανοι γιατί το σύνολο των προσφερόμενων και εξειδικευμένων υπηρεσιών εκτιμήθηκαν και τιμήθηκαν από το θεσμό των Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης, για το 2022. Έχει μεγάλη σημασία, διότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα η αξιολόγηση των 4 σταδίων, όσο και η εποπτεία της ψηφοφορίας της 8μελούς επιτροπής έλαβε χώρα από την Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η Infomax Insurance Brokers απέσπασε βραβεία για την πρώτη θέση σε 2 από τις 7 κατηγορίες των φετινών Insurance Awards:

-1η θέση στην κατηγορία "Customer Centricity": Αξιολογείται η εμπειρία και οποιαδήποτε άλλη πρακτική που θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο σε σχέση με πολιτικές, διαδικασίες, εργαλεία, καινοτομίες από την πρώτη επαφή, την αποζημίωση εώς και την απρόσκοπτη, διαχρονική εξυπηρέτηση των πελατών.

-1η θέση στην κατηγορία "Sustainability Strategy": Αξιολογούνται οι δράσεις της εταιρείας και η εταιρική διακυβέρνηση με γνώμονα την ουσιαστική συμβολή στο περιβάλλον & την κοινωνία. Επιβραβεύονται οι πρακτικές οι οποίες είναι συνυφασμένες με την προστασία του κοινωνικού συνόλου απέναντι σε αναπάντεχα δυσμενή γεγονότα και η υιοθέτηση αειφόρων επιχειρηματικών πρακτικών.





Επιπλέον, η Infomax, και στις υπόλοιπες 4 κατηγορίες κατέλαβε τη δεύτερη ή τρίτη θέση, ενώ στην κατηγορία over all, όπου νικητής ήταν η εταιρεία που συγκέντρωσε τις πιο πολλές ψήφους, έλαβε την δεύτερη θέση, με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο.


Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, όπου την Infomax εκπροσώπησαν οι ιδρυτές της εταιρείας Δημήτριος Αποστολίδης, CEO Διεθνής Μεσίτης Ασφαλίσεων, και Γιώργος Ταυλίκος, Co-Owner Εξειδικευμένος Πράκτορας Ασφαλίσεων.





O CEO της Infomax, Δημήτριος Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά:

 «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Infomax απέσπασε δύο σπουδαία βραβεία στον θεσμό των Insurance Awards, για το 2022. Οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν την αφοσίωση όλων των στελεχών της εταιρείας μας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και αναδεικνύουν την κουλτούρα της Infomax, η οποία θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο! Δέσμευσή μας είναι, με την αξιοποίηση της τεχνολογίας και το το know how των πρακτικών διαδικασιών, να γινόμαστε, καθημερινά, καλύτεροι σε κάθε επίπεδο».




Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις επιβραβεύουν την Infomax με τον καλύτερο τρόπο για την ύπαρξη εξειδικευμένων, πρωτοποριακών μεθόδων και λειτουργιών, καθώς και για την εταιρική κουλτούρα που διαθέτει, με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο.

Παράλληλα, το βραβείο για τη στρατηγική αειφορίας αποτελεί επιβράβευση της αφορίωσής μας στο να καλλιεργήσουμε την εταιρική μας ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, αλλά και να προσφέρουμε εμπράκτως έργο που ωφελεί μικρές τοπικές οικονομίες. Στόχος μας παραμένει η ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση και η συνεισφορά μας σε καινοτόμες πρακτικές που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών, μέσα από τις επενδυτικές μας δράσεις. Εξελισσόμαστε και θέτουμε βάσεις για να χαράξουμε και εμείς ένα δυναμικό αύριο στον ασφαλιστικό κλάδο.




Τη μεγάλη αυτή διάκριση την αφιερώνουμε πρωτίστως στους πελάτες μας, οι οποίοι μας επιλέγουν, μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας και στους συνεργάτες μας, που επενδύουν στις δικές μας πρωτότυπες και καινοτόμες διαδικασίες, όπου πρωταρχικό ρόλο παίζει για την Infomax πάντα ο άνθρωπος.

Aρχίζει μία νέα εποχή για την Infomax.