Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού
Τμήμα συντακτών Infomax

Η Infomax για ακόμη μία φορά έδωσε το παρόν σε μια… “πράσινη σκέψη” που έγινε δράση!!

Ο σύλλογος Πράσινες Σκέψεις, στον οποίο πρόεδρος είναι ο CEO της Infomax κ. Δημήτριος Αποστολίδης, διοργάνωσε περιπατητική εξόρμηση 5,5 χιλιομέτρων στη φύση.

Περισσότερα
Αποστολίδης Δημήτριος

Ασφάλεια Υγείας - μέρος Β'

Οι παροχές της δημόσιας ασφάλειας υγείας, οι οποίες παρέχονται στα δημόσια νοσοκομεία, περιλαμβάνουν την πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη περικλείοντας, συνολικά, τη νοσηλεία του πάσχοντα πολίτη, την ενδιαίτηση του και την οποιαδήποτε φύσης ιατρική νοσηλευτική, φαρμακευτική και ενδονοσοκομειακή φροντίδα του.

Περισσότερα
Ηλιοπούλου Ελένη

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι η εφαρμογή ενός προϊόντος με αντιηλιακό δείκτη προστασίας κάθε πρωί. Επιβάλλεται δε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των μηνών με έντονη ηλιοφάνεια, Απρίλιο με Σεπτέμβριο.

Περισσότερα
Ηλιοπούλου Ελένη

ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ

ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ: Πρόκειται για ένα από τα πλέον επίμονα και δυσάρεστα προβλήματα αισθητικής φύσεως. Οφείλεται στην κατά τόπους υπερβολική έκκριση μελανίνης, της ουσίας που πρακτικά δίνει το χρώμα στην επιδερμίδα μας.

Περισσότερα
Τσορμπατζίδου Λιάνα

Πώς μια περιπέτεια υγείας δίνει τόλμη για ένα νέο ξεκίνημα!

Έκανα τη μαστογραφία και περίμενα πάρω τα αποτελέσματα. Κάποια στιγμή, βγήκε η χειρίστρια και μου είπε ότι κάτι φαίνεται και θα πρέπει να επαναλάβουμε την εξέταση για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Η διάγνωση του ακτινολόγου Birads 5. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου…

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax

Η Infomax παρουσιάζει το Σύλλογο Πράσινες Σκέψεις

Η Infomax Insurance Brokers πιστή στις αξίες και την αγάπη της για τη φύση και τον Άνθρωπο πρωτοστατεί για ακόμη μία φορά και παρουσιάζει το σύλλογο "Πράσινες Σκέψεις", ο οποίος ιδρύθηκε με προτροπή του CEO της Infomax κ. Αποστολίδη Δημήτριο, του Co-owner κ. Ταυλίκου Γιώργου και με τη συμμετοχή αγαπημένων φίλων με σημαντική εμπειρία και αγάπη για τις δράσεις στο φυσικό περιβάλλον.

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax
28 Φεβρουαρίου, 2024

H Infomax ένα "διαμάντι" στη Βόρεια Ελλάδα

Την Κυριακή με την εφημερίδα Μακεδονία κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση - αφιέρωμα στις "Εταιρείες Διαμάντια στη Βόρεια Ελλάδα". Η Infomax, ως ένα διαμάντι που λάμπει στον επιχειρηματικό κόσμο, έχει τη δική της θέση στο ένθετο, ανάμεσα σε πολύ μεγάλα ονόματα.

Περισσότερα