ΜΕΝΟΥ
16 Σεπτεμβρίου, 2021

Δίαιτα χωρίς γλουτένη και πρόληψη εκδήλωσης κοιλιοκάκης

Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται σε σπόρους όπως το σιτάρι, το κριθάρι, η βρώμη και η σίκαλη, και μπορεί να προκαλέσει διάφορα συμπτώματα από το πεπτικό σύστημα.

Περισσότερα

Ομαδικά Προγράμματα Υγείας και Ατομική Ασφάλιση

Οι λύσεις που υπάρχουν ώστε να ενισχύσουμε την ομαδική μας ασφάλιση και ποιους αφορά. Τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε για να διασφαλίσουμε εμάς και την οικογένειά μας περισσότερο.

Περισσότερα

Ποια τα είδη των νοσοκομειακών προγραμμάτων υγείας στην Ελλάδα; - Μέρος Α

Η επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος υγείας είναι μία διαδικασία που δεν είναι εύκολη.  Εδώ  πρέπει να εξεταστούν διάφοροι παράμετροι, ώστε να επιλεγεί η  πλέον κατάλληλη ασφάλεια υγείας για τον ή τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερα

Ομαδική Ασφάλιση Ζωής, Υγείας και Σύνταξης - B’ μέρος

Η καθοδήγηση, η γνώση και η ανεξαρτησία του εξειδικευμένου μεσίτη ασφαλίσεων για τις ομαδικές επιλογές ομαδικών  προγραμμάτων αποταμίευσης,  αποτελεί τη συνταγή επιτυχείας για την επιχείρηση και εχέγγυο συνεχούς  υποστηρικτικής δυναμικής που τόσο χρειάζεται σε τούτα τα πολυσύνθετα ασφαλιστικά προϊόντα.

Περισσότερα
28 Φεβρουαρίου, 2020

Ενημέρωση για την Κάλυψη σε Περιστατικά Κορονοϊού

Για το παγκόσμιο θέμα υγείας που έχει προκύψει και αφορά τον κορονοϊό SARS-CoV-2, σας ενημερώνουμε ότι ανεξάρτητα από το αν οι πανδημίες συμπεριλαμβάνονται στις εξαιρούμενες περιπτώσεις των ατομικών ή οικογενειακών προγραμμάτων υγείας ή όχι, το υπουργείο υγείας της χώρας μας έχει δώσει σαφέστατες εντολές τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μεταφέρονται στα κάτωθι δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας.

Περισσότερα