Η INFOMAX «Μέγας Χορηγός» στο «Leivadi Trail»

Ένα μοναδικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης και η Infomax δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό.


Η Infomax συμμετείχε ως «Μέγας Χορηγός» στην 1η εκδήλωση ορεινού τρεξίματος «Leivadi Trail» που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης.


Πλήθος αθλητών, αλλά και οικογενειών από όλη τη χώρα συγκεντρώθηκαν για την πραγματοποίηση αγώνων 2 διαδρομών 17,6 χλμ. και 4χλμ. Στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν συνολικά περίπου 400 άτομα. Παράλληλα, στελέχη της Infomax έδωσαν το παρόν είτε ως εθελοντές, είτε ως συμμετέχοντες στην περιπατητική διαδρομή των 4 χλμ. 




Μέσα από αυτή τη συμμετοχή η εταιρεία μας θέλει να υποστηρίξει ενέργειες που ακολουθούν το τρίπτυχο υγεία, περιβάλλον, κοινωνία. 


Υγεία επειδή η ενασχόληση με τον αθλητισμό, είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο, συντελεί στην καλή σωματική και ψυχολογική κατάσταση του οργανισμού. 


Περιβάλλον επειδή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μία υπέροχη δασική περιοχή, για την οποία γίνεται αγώνας ενάντια στην επαναλειτουργία λατομείου. 


Κοινωνία επειδή οι σχέσεις των ανθρώπων γίνονται πιο ισχυρές και η φωνή τους έχει δύναμη, όταν ανήκουν σε ομάδες, οι οποίες υποστηρίζουν με θετική στάση τα ζητήματα για το καλό της κοινωνίας γενικότερα. 


Δέσμευσή μας, να φροντίζουμε για την υποστήριξη δράσεων και εκδηλώσεων που πάνω από όλα έχουν τον άνθρωπο και την υγεία του.