Η Infomax παρουσιάζει το Σύλλογο Πράσινες Σκέψεις

Η Infomax Insurance Brokers πιστή στις αξίες και την αγάπη της για τη φύση και τον Άνθρωπο πρωτοστατεί για ακόμη μία φορά και παρουσιάζει το σύλλογο "Πράσινες Σκέψεις", ο οποίος ιδρύθηκε με προτροπή του CEO της Infomax κ. Αποστολίδη Δημήτριο, του Co-owner κ. Ταυλίκου Γιώργου και με τη συμμετοχή αγαπημένων φίλων με σημαντική εμπειρία και αγάπη για τις δράσεις στο φυσικό περιβάλλον.



Όραμα του συλλόγου αποτελεί η επαφή του ανθρώπου με τη φύση, μία διαδικασία που μέσα στο ρυθμό της πόλης και της καθημερινότητας μπορεί να χάνεται. Οι Πράσινες Σκέψεις δημιουργήθηκαν για να υπενθυμίζουν σε όλους ότι μπορούμε να ακούσουμε και να ζήσουμε την ανάσα της φύσης, η οποία μας καλεί να την επισκεφτούμε, να τη σεβαστούμε, να την ανακαλύψουμε, να την αγαπήσουμε και να την βάλουμε στη ζωή μας ξανά.

Η πρώτη δράση του συλλόγου η οποία περιλάμβανε μια πεζοπορική, βουνίσια εξόρμηση μήκους 3 χιλιομέτρων περίπου, κατάλληλη για τα παιδιά και όλη την οικογένεια, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 10 Μαρτίου, όπου πάνω από 80 άτομα πήραν μέρος και απόλαυσαν τα μαγικά τοπία του δάσους.


Στο τέλος της διαδρομής οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ζεστό τραχανά και εκλεκτά εδέσματα, όπως πίτες, κέικ, κουλουράκια, ενώ πραγματοποιήθηκε και η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου υπό τις ευλογίες του πατρός Γενναδίου.


Η Infomax χορηγός επικοινωνίας, συντέλεσε στην οργάνωση, την προβολή και τις δημόσιες σχέσεις του event και με χαρά υποδέχτηκε και μερικούς από τους πελάτες της στην εκδήλωση. Εκτός από τους ιδρυτές της Ιnfomax οι οποίοι είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στελέχη της εταιρείας μας είναι και εθελοντές, υποστηρίζοντας ενεργά τον σύλλογο.




Οι εκδηλώσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν και είναι ανοιχτές για συμμετοχή από όλους όσους θέλουν να περπατήσουν στη φύση και να της επιτρέψουν να μπει στη ζωή τους με τον πιο όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο. Η παρέα μας μεγαλώνει και καλούμε και όλους τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της Infomax να αγκαλιάσουν το Σύλλογο ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ και να συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι με προορισμό την ψυχική, συναισθηματική και σωματική μας ανάταση.


Πληροφορίες (και εγγραφές) για το σύλλογο θα βρείτε εδώ: www.prasinesskepseis.gr