H Infomax ένα "διαμάντι" στη Βόρεια Ελλάδα

Την Κυριακή με την εφημερίδα Μακεδονία κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση - αφιέρωμα στις "Εταιρείες Διαμάντια στη Βόρεια Ελλάδα".

Η Infomax, ως ένα διαμάντι που λάμπει στον επιχειρηματικό κόσμο, έχει τη δική της θέση στο ένθετο, ανάμεσα σε πολύ μεγάλα ονόματα, αφού είναι μία εταιρεία που έχει ανθίσει και έχει ξεχωρίσει με το έργο της, αποτελώντας παράδειγμα μιας υγιούς επιχειρηματικότητας.



Στο δισέλιδο αφιέρωμα περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία, τις δραστηριότητες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, δηλώσεις του CEO και Διεθνή Μεσίτη Ασφαλίσεων της Infomax κ. Αποστολίδη Δημήτριο για τη συνταγή της επιτυχίας και τους επόμενους στόχους, αλλά και την σημασία της εταιρικής υπευθυνότητας που έχει τις ρίζες της βαθιά στο DNA της εταιρείας.

Οι "Εταιρείες Διαμάντια της Βορείου Ελλάδος" είναι ένα ένθετο που αναδεικνύει τις εταιρείες καινοτομίας και εξωστρέφειας και στόχο έχει να εμπνεύσουν με το έργο τους και άλλες επιχειρήσεις να τολμήσουν, να υιοθετήσουν νέες πρακτικές και να αποτελέσουν και αυτές με τη σειρά τους πρότυπα εξέλιξης και εταιρικής ανθοφορίας.