Η INFOMAX «Μέγας Χορηγός» στο «Leivadi Trail» 2022.

Η Infomax, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος συμμετείχε ως «Μέγας Χορηγός» στην 2η εκδήλωση ορεινού τρεξίματος «Leivadi Trail» που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λειβαδιωτών, στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης.

Τόσο η διεύθυνση, όσο και το προσωπικό της εταιρείας μας ήταν παρόν τους τελευταίους μήνες στην προσπάθεια οργάνωσης και υλοποίησης αυτής της διοργάνωσης, αφιερώνοντας χρόνο και κόπο για την άρτια διεξαγωγή της.

Πάνω από 300 συμμετέχοντες στις 3 διαδρομές (4χλμ - 11,5χλμ - 22,6χλμ) είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, με το δικό τους ρυθμό, σε υπέροχα μονοπάτια και σε μία δασώδη περιοχή ανυπέρβλητου κάλους.


Η εκδήλωση φέτος, όπως και πέρυσι, είναι αφιερωμένη στην αντίθεση των πολιτών για την επαναλειτουργία λατομείου δίπλα στο χωριό Λιβάδι και την καταστροφική συνέπεια στο περιβάλλον και τους κατοίκους.


Επιπλέον, η μεγάλη διαδρομή μήκους 22,6χλμ ήταν αφιερωμένη στη φίλαθλη φιλία βάζοντας στο περιθώριο την οπαδική βία. Αφορμή στάθηκε ο αδόκητος θάνατος του Άλκη Καμπανού, όπου όλοι γνωρίζοντας το περιστατικό φουσκώσαμε με συναισθήματα λύπης και αγανάκτησης. Η οικογένεια Καμπανού, μάλιστα, κατάγεται από το Λιβάδι Θεσσαλονίκης. Η παρουσία του κυρίου Καμπανού, πατέρα του Άλκη ήταν συγκινητική για όλους όσους παρευρεθήκαμε στον αγώνα. O CEO της Infomax, Δημήτριος Αποστολίδης παρέδωσε στον κύριο Καμπανό την τιμητική και αναμνηστική πλακέτα με την αφιέρωση του αγώνα και ζήτησε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού.



Η συμμετοχή της εταιρείας μας ως χορηγός στο Leivadi Trail αντικατοπτρίζει και τις δικές μας εταιρικές αξίες για έναν καλύτερο κόσμο.

Δέσμευσή μας, να φροντίζουμε για την υποστήριξη δράσεων και εκδηλώσεων που πάνω από όλα έχουν τον άνθρωπο.