Η INFOMAX στους Finalist των FM Insurance Awards 2023

Η INFOMAX INSURANCE BROKERS, βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στους κορυφαίους 6 Μεσίτες Ασφαλίσεων της Ελλάδος, σύμφωνα με τον διαγωνισμό για τα Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης” 2023. 

 

H INFOMAX προκρίθηκε στο τέταρτο και τελευταίο στάδιο της διαδικασίας των βραβείων για την ανάδειξης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της χώρας. Η αξιολόγηση και των 4 σταδίων πραγματοποιήθηκε από την Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο. 

Είναι μάλιστα η INFOMAX η μοναδική εταιρεία Μεσιτών Ασφαλίσεων που αναδείχθηκε στους 6 φιναλίστ και εδρεύει στη Β. Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. 

Τις επόμενες μέρες, μετά τη συνεδρίαση της τελικής 7μελής επιτροπής αξιολογήσεων, θα ανακοινωθεί η ημέρα διεξαγωγής των βραβείων, όπου εκεί θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις των καλύτερων Μεσιτών Ασφαλίσεων. 

Θυμίζουμε ότι στον περσινό διαγωνισμό Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης” 2022 η INFOMAX απέσπασε 2 από τα 6 βραβεία πρωτιάς, στην κατηγορία "Customer Centricity” και στην κατηγορία "Sustainability Strategy".  

 

Αναμένουμε τα αποτελέσματα και φέτος, σε μία διαδικασία όπου αναδεικνύονται οι εταιρείες οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον ασφαλιστικό κλάδο και χαράζουν δρόμο για να γίνει, ο κλάδος, ακόμη πιο σύγχρονος και προοδευτικός.