ΜΕΝΟΥ

Ασφάλεια ζωής
δανειοληπτών

Ασφαλιστικά προϊόντα για κάλυψη δανειοληπτών με χαμηλό κόστος.

2 απλά βήματα:

  1. Συγκρίνεις προσφορές ανάμεσα σε προγράμματα ασφάλισης τοπικών και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών
  2. Αγοράζεις online ή μιλάς με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από το αν αγόραζες απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία.

Ασφάλιση δανειολήπτη στεγαστικού δανείου

Η ασφάλιση προστασίας στεγαστικού δανείου είναι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο θανάτου από γεγονός ατυχήματος ή καταλυτικής ασθένειας που μπορεί να βοηθήσει τους αγαπημένους σας να πληρώσουν το στεγαστικό δάνειο και να παραμείνουν στο σπίτι σας μετά τον θάνατό σας.

Θυμάστε πώς αισθανθήκατε μετά την αγορά του σπιτιού σας; Το άγχος είχε τελειώσει και μπορούσατε να απολαύσετε την ανταμοιβή του να είστε ιδιοκτήτης σπιτιού. Δουλέψατε σκληρά για να βάλετε το όνομά σας στο ενυπόθηκο στεγαστικό δάνειο - θα μπορούσατε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν δεν ήσασταν πλέον σε θέση να το πληρώσετε;

Τι καλύπτει;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δύο βασικούς λόγους για να συνάψουν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο δανειοληπτών:
Η βασική δημιουργία του υφίσταται να βοηθήσει ώστε να αποπληρωθεί το στεγαστικό σας δάνειο, καθώς και τυχόν άλλες έκτακτες οικονομικές εκκρεμότητες, από τους οικείους σας. Εφόσον υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια, θα βοηθήσει επίσης στο κόστος της αντικατάστασης της φροντίδας των παιδιών που είναι τεράστια, μέχρι την ενηλικίωση και την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Τι δεν καλύπτει;

Το πρόγραμμα διασφάλισης δανειοληπτών είναι προσαρμοσμένο ώστε να εξυπηρετήσει μια βασική υποχρέωση ενός πολίτη ή μιας επιχείρησης όσον αφορά τη χρηματοδότηση-αγορά ενός ακινήτου, π.χ. σπιτιού ή εργασιακού χώρου.
Άρα ο ρόλος αυτού του προϊόντος είναι μόνο αυτός.

Πόσο κοστίζει ένα πρόγραμμα προστασίας στεγαστικού δανείου;

Ανάλογα με το ύψος της δανειακής υποχρέωσης, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο προστασίας δανειοληπτών συμβαδίζει με την εμπορική αξία του ακινήτου.

Επομένως, το κόστος διαφοροποιείται με βάση την ηλικία του ασφαλισμένου και την επιλογή του ποσού κάλυψης.

Μπορεί κάποιος να επιλέξει και ένα επιπλέον ποσό αντιλαμβανόμενος ότι η εξασφάλισή του ως δανειολήπτη και ο ρόλος του ως προστάτης της οικογένειάς του δεν σταματά μόνο με την αποπληρωμή του δανείου.
Θα πρέπει απαραίτητα να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας ένας εξειδικευμένος μεσίτης ασφαλίσεων της Infomax ώστε να προταθούν λύσεις ουσίας εναρμονισμένες με τις ανάγκες σας.