ΜΕΝΟΥ

Ασφάλεια Υγείας:
ατομικά προγράμματα

Ασφαλιστικά προϊόντα για κάθε ανάγκη με πλήρη κάλυψη και ελεύθερη επιλογή ιατρών, νοσοκομειακών κ.α.

2 απλά βήματα:

 1. Συγκρίνεις προσφορές ανάμεσα σε προγράμματα ασφάλισης τοπικών και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών
 2. Αγοράζεις online ή μιλάς με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από το αν αγόραζες απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία.

Τι είναι η ατομική ασφάλεια υγείας;

Ένα ατομικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας εγγυάται ότι θα έχετε πρόσβαση στις καλύτερες διαθέσιμες ιατρικές υπηρεσίες χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος.
Τα ατομικά προγράμματα ασφάλισης υγείας παρέχουν την απόλυτη κάλυψη σε κάθε ενήλικο.
Επιπλέον, καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς ιατρικού ιστορικού (σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη κάποιο συμβόλαιο ασφάλισης υγείας) χωρίς αναμονές και εξετάσεις με απλές διαδικασίες.

Επιλέξτε το καλύτερο ανάμεσα σε εκατοντάδες προγράμματα από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδα αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Οι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας και να κατανοήσετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Τι καλύπτουν τα ατομικά προγράμματα υγείας;

Παρακάτω αναγράφονται μερικές από τις καλύψεις που παρέχουν τα ατομικά προγράμματα υγείας για ενήλικες.

 • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και απευθείας πληρωμή στην Ελλάδα.
 • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και απευθείας πληρωμή στο εξωτερικό.
 • Νοσηλείες σε θέσεις έως Α.
 • Επισκέψεις σε ιατρούς της επιλογής σας.
 • Φάρμακα
 • Κάλυψη εναλλακτικών θεραπειών όπως ομοιοπαθητική κ.α.
 • Κάλυψη ασθενοφόρων και αερομεταφοράς.
 • Διαγνωστικές εξετάσεις
 • Check up
 • 24ωρη εξυπηρέτηση με ιατρικό συντονιστικό κέντρο.
 • Προϋπάρχουσες παθήσεις με αναμονές ή χωρίς αναμονές.

Τι δεν καλύπτουν;

Πιο κάτω είναι μερικές από τις συνηθισμένες εξαιρέσεις.
Γενικά υπάρχει περίπτωση να βρούμε προϊόντα που να καλύπτουν κάποιες απ' αυτές τις εξαιρέσεις, αλλά συνήθως τα περισσότερα προγράμματα εξαιρούν τα ακόλουθα:

 • Προβλήματα παχυσαρκίας.
 • Προϋπάρχουσες παθήσεις εφόσον έχουν εξαιρεθεί.
 • Διαθλαστικές ανωμαλίες (π.χ. μυωπία).

Πώς αποζημιώνει ένα συμβόλαιο ατομικής ασφάλειας υγείας;

Αναλόγως σε ποια εταιρεία είναι ένας πολίτης ασφαλισμένος, εγχώρια ή διεθνή, υπάρχει και αντίστοιχος τρόπος αποζημίωσης.

Οι εταιρείες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς λειτουργούν συνήθως με συμβεβλημένα νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και γιατρούς, όπου αναλόγως με το συμβόλαιο σας δεν πληρώνετε τίποτε ή συμμετέχετε με κάποιο ποσό.

Η νοσηλεία στο εξωτερικό, σε μερικά προγράμματα δεν καλύπτεται καθόλου ή καλύπτεται σε συμβεβλημένα συγκεκριμένων χωρών.

Οι διεθνείς εταιρείες δίνουν πλήρη ελευθερία όσον αφορά το νοσοκομείο που θα επιλέξετε να εισαχθείτε και τα αποπληρώνουν απευθείας.

Στις περιπτώσεις διαγνωστικών εξετάσεων και ιατρικών επισκέψεων πρέπει να πληρώσετε και αφού στείλετε ηλεκτρονικά τα έγγραφα αποζημίωσης κατατίθενται τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σε μερικές περιπτώσεις και στα έξω νοσοκομειακά μερικών Διεθνών εταιριών λειτουργεί η απευθείας πληρωμή.

Πόσο κοστίζει;

Εάν και εσείς πιστεύετε ότι είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε και το επιθυμείτε, μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση προκειμένου να σας εξηγήσουμε με αντικειμενικότητα και γνώση τα θετικά και τα αρνητικά σημεία του κάθε προγράμματος. Με αυτό τον τρόπο να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε όχι μόνο το οικονομικότερο αλλά και το καταλληλότερο πρόγραμμα για εσάς.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνομιλήσετε με έναν από τους άριστα εκπαιδευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους υγείας της εταιρείας μας.

Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση σας στα προγράμματα ασφάλισης υγείας χρησιμοποιώντας το εργαλείο online σύγκρισης!