Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Εξωνοσοκομειακά
προγράμματα υγείας

Απεριόριστες επισκέψεις, πανελλαδική κάλυψη, διαγνωστικές εξετάσεις. Εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας (κάρτα υγείας) από 5€ το μήνα.

2 απλά βήματα:

  1. Συγκρίνεις προσφορές ανάμεσα σε προγράμματα ασφάλισης τοπικών ασφαλιστικών εταιρειών
  2. Αγοράζεις online ή μιλάς με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από το αν αγόραζες απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία.

Εξωνοσοκομειακό Πρόγραμμα

To εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα (κάρτα υγείας) καλύπτει απεριόριστες επισκέψεις ασθενών σε γιατρούς στα ιδιωτικά τους ιατρεία, χωρίς κόστος ή με μικρή συμμετοχή.

Δικαιολογούνται, επίσης, δαπάνες για διαγνωστικές εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο ιατρικό δίκτυο του εκάστοτε προγράμματος (π.χ. Affidea, Βιοιατρική, Euromedica, Ευρωδιάγνωση κ.ά.), αλλά και έξοδα επείγουσας θεραπείας στα εξωτερικά ιατρεία συνεργαζομένων νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα
Απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς και κλινικές ή επισκέψεις σε προνομιακή τιμή, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.
Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις (με χρήση Ταμείου -παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ) ή με μικρή συμμετοχή (χωρίς χρήση Ταμείου).
Προληπτικό έλεγχο (check-up) δωρεάν μία φορά το χρόνο αλλά και εξειδικευμένα check up σε προνομιακή τιμή, ανάλογα με το επιλεχθέν πρόγραμμα.
Πανελλήνιο δίκτυο κάλυψης, για να νιώθετε την ασφάλεια όπου και αν βρίσκεστε.

Σύγκριση προγραμμάτων

Η Infomax σας προσφέρει τη δυνατότητα να δείτε και να συγκρίνετε εξωνοσοκομειακά προγράμματα υγείας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Δείτε αναλυτικά τις καλύψεις κάθε προγράμματος και συγκρίνετε επιλογές που θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

Μέσα από μία Online διαδικασία θα βρείτε πληροφορίες για το κάθε προτεινόμενο πρόγραμμα, με τιμές που ξεκινούν από 5€ το μήνα. Ανακαλύψτε όλες τις καλύψεις που προσφέρουν τα ασφαλιστικά προγράμματα, επιλέγοντας το μενού “Ανάλυση καλύψεων”. Με την επιλογή του μενού “Σύγκριση” μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 5 προγράμματα και να τα δείτε τη σύγκρισή τους σε παράθεση.

Με απλό και εύκολο τρόπο και με μόλις ένα κλικ έχετε και τη δυνατότητα να αιτηθείτε την αγορά του προγράμματος.

Ένας εξειδικευμένος ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να προχωρήσετε στη διαδικασία ολοκλήρωσης, αλλά και την διευκρίνιση ερωτημάτων και αποριών σας.

Αναζητάτε περισσότερες καλύψεις και παροχές από την Κάρτα Υγείας σας; Έχουμε τις λύσεις μέσα από διεθνή εξωνοσοκομειακά προγράμματα, όπου υπάρχει πλήρη ελευθερία επιλογής γιατρών και θεραπειών.

Συχνές ερωτήσεις:

Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή ενός εξωνοσοκομειακού προγράμματος;

Αν διαθέτουμε δημόσιο φορέα ή όχι αποτελεί ένα παράγοντα επιλογής προγράμματος, διότι στην πρώτη περίπτωση καλύπτεται η συμμετοχή μας από τον ΕΟΠΠΥ, ενώ στη δεύτερη περίπτωση όχι.
Έτσι, θα πρέπει να εξετάσουμε ποια κάρτα υγείας καλύπτει τις ανάγκες μας, ώστε να έχουμε τη μικρότερη συμμετοχή κόστους.

Τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα καλύπτουν όλες τις ειδικότητες;

Συνήθως, καλύπτονται ειδικότητες οι οποίες είναι κοινές και υπάρχει μεγάλη ζήτηση, όπως παιδίατρος, ορθοπεδικός, παθολόγος, καρδιολόγος, ΩΡΛ, γυναικολόγος, ενδοκρινολόγος, δερματολόγος, χειρούργος, ουρολόγος, γαστρεντερολόγος, πνευμονολόγος, αλλεργιολόγος, ψυχίατρος νευρολογος, παιδιοχειρούργος κ.ά. με πολλές επιλογές.

Σε κάποιες δυσεύρετες ειδικότητες, όπου γενικά υπάρχει δυσκολία εύρεσης γιατρού -ούτως ή άλλως- εξαιτίας του μικρού αριθμού γιατρών, όπως αιματολόγος, παιδοκαρδιολόγος, παιδοπνευμονολόγος, συνήθως δεν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης ή υπάρχει περιορισμός σε μερικά προγράμματα. Σε αυτό το ζήτημα δίνεται η λύση απλόχερα μόνο από τα διεθνή εξωνοσοκομειακά προγράμματα υγείας, όπου εκεί δεν είμαστε αναγκασμένοι να περιοριστούμε σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μεγάλη διαφορά κόστους.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα αν βρεθώ σε άλλη πόλη;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα και σε άλλη πόλη, γιατί τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα διαθέτουν πάνω από 2000 συνεργαζόμενους γιατρούς, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και μία πληθώρα διαγνωστικών κέντρων στις πόλεις.
Επίσης, αρκετά συχνά, εκεί όπου δεν υπάρχει υποκατάστημα της συνεργαζόμενης αλυσίδας διαγνωστικού κέντρου πραγματοποιούνται επιμέρους τοπικές συνεργασίες.

Είναι απαραίτητο να έχω και νοσοκομειακή ασφάλεια υγείας για να έχω εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα;

Στις τοπικές ασφαλιστικές εταιρείες δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει αυτό, διότι το εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα μπορούμε να το αγοράσουμε ανεξάρτητα από το νοσοκομειακό πρόγραμμα.

Στις διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες, όμως, (π.χ. Cigna, Allianz, Morgan Price, AXA PPT , APRIL) για να αγοράσει κάποιος παροχές για γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις πρέπει απαραίτητα να επιλέξει πρώτα νοσοκομειακό πρόγραμμα.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στα εξωνοσοκομειακά προγράμματα υγείας;

Είναι αλήθεια ότι στις κάρτες υγείας, συνήθως, δεν υπάρχει αυστηρός έλεγχος ιατρικού ιστορικού. Υπό αυτή την έννοια μπορούν, με ευκολία, να ασφαλιστούν οι περισσότεροι πολίτες σε αυτά τα είδη των καρτών υγείας.
Αυτό δεν ισχύει όμως σε όλα τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα, καθώς σε αρκετά από αυτά είναι αναγκαίο να καταγραφεί το ιατρικό ιστορικό και υπάρχει συνάμα ηλικιακός περιορισμός.
Για αυτό, λοιπόν, και εδώ είναι απαραίτητο να υπάρχει μία ξεκάθαρη πληροφόρηση για τις πιθανές διαφορές που εντοπίζονται ανάμεσα στα εξωνοσοκομειακά προγράμματα.