Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Ασφάλεια υγείας
για παιδιά

Ασφάλεια υγείας παιδιού. Ασφαλιστικά προϊόντα για παιδιά που δίνουν την δυνατότητα για κάλυψη σε παιδίατρο της επιλογής σας, εμβολίων κ.α.

2 απλά βήματα:

 1. Συγκρίνεις προσφορές ανάμεσα σε προγράμματα ασφάλισης τοπικών και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών
 2. Αγοράζεις online ή μιλάς με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από το αν αγόραζες απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία.

Ασφάλιση υγείας για παιδιά

 • Για ηλικίες από 0-17 ετών
 • Τα παιδικά συμβόλαια παρέχουν νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή κάλυψη.
 • Με δεδομένη την έλλειψη δημόσιας υγείας είναι απαραίτητο να εξασφαλίσετε τα παιδιά σας, μέσω ιδιωτικής ασφάλισης.
 • Ποια προγράμματα είναι κατάλληλα;
 • Ποια προγράμματα σας δίνουν συνέχιση ασφαλισιμότητας αφού ενηλικιωθεί το παιδί σας;
 • Μερικά παιδικά προγράμματα μπορούν να συνεχιστούν και μετά την ενηλικίωση χωρίς να επανεξεταστεί το ιατρικό ιστορικό του παιδιού.
 • Έχουμε την δυνατότητα μέσω αυτών των προγραμμάτων να καλύψουμε όποιο νοσοκομείο ή ιατρό εσείς επιλέξετε στην Ελλάδα, αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.
 • Μην ξεχάσετε να μας ρωτήσετε για τις μοναδικές προσφορές οικογενειακής ασφάλισης με μεγάλες εκπτώσεις για το 2ο 3ο και 4ο παιδί και για συγκεκριμένα προγράμματα ακόμη και δωρεάν (σε περίπτωση που ασφαλιστεί ένας ενήλικας και τουλάχιστον ένα παιδί).
Διαβάστε περισσότερα για την παιδική ασφάλεια υγείας

Τι καλύπτει ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για παιδιά;

Πιο κάτω είναι μερικές από τις καλύψεις που παρέχουν τα παιδικά συμβόλαια.
Τα συμβόλαια καλύπτουν:

 • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και απευθείας πληρωμή στην Ελλάδα
 • Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και απευθείας πληρωμή στο εξωτερικό
 • Νοσηλείες σε θέσεις έως Α
 • Επισκέψεις σε παιδιάτρους της επιλογής σας
 • Φάρμακα
 • Εμβόλια
 • Διαγνωστικές εξετάσεις
 • Δυνατότητα κάλυψης συγγενών ανωμαλιών

Τι δεν καλύπτει;

Πιο κάτω είναι μερικές από τις συνηθισμένες εξαιρέσεις.

Γενικά υπάρχει περίπτωση να βρούμε προϊόντα που να καλύπτουν κάποιες απ' αυτές τις εξαιρέσεις, αλλά συνήθως τα περισσότερα προγράμματα εξαιρούν τα ακόλουθα:

 • Προβλήματα παχυσαρκίας
 • Προβλήματα ανάπτυξης.
 • Προϋπάρχουσες παθήσεις εφόσον έχουν εξαιρεθεί.
 • Διαθλαστικές ανωμαλίες (π.χ. μυωπία)

Πώς αποζημιώνει;

Αναλόγως σε ποια εταιρεία είστε ασφαλισμένος εγχώρια ή διεθνή υπάρχει και αντίστοιχος τρόπος αποζημίωσης.

Οι εταιρείες της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς λειτουργούν συνήθως με συμβεβλημένα νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και γιατρούς, όπου αναλόγως με το συμβόλαιο σας δεν πληρώνετε τίποτε ή συμμετέχετε με κάποιο ποσό.

Νοσηλεία στο εξωτερικό, σε μερικά προγράμματα δεν καλύπτεται καθόλου ή καλύπτεται σε συμβεβλημένα συγκεκριμένων χωρών.

Οι διεθνείς εταιρείες δίνουν πλήρη ελευθερία όσον αφορά το νοσοκομείο που θα επιλέξετε να εισαχθείτε και τα αποπληρώνουν απευθείας.

Στις περιπτώσεις διαγνωστικών εξετάσεων και ιατρικών επισκέψεων πρέπει να πληρώσετε και αφού στείλετε ηλεκτρονικά τα έγγραφα αποζημίωσης κατατίθενται τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σε μερικές περιπτώσεις και στα έξω νοσοκομειακά μερικών Διεθνών εταιριών λειτουργεί η απευθείας πληρωμή.

Πόσο κοστίζει;

Είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τα θετικά σημεία κάθε προγράμματος, αλλά και τις αδυναμίες του, ώστε να επιλέξετε το πρόγραμμα υγείας που ταιριάζει στα δικά σας παιδιά. Η γνώση και η αντικειμενική μας ματιά θα γίνει ο δικός σας οδηγός για μία τέτοια απόφαση.

Ξεκινήστε την περιήγηση στα προγράμματα ασφάλισης υγείας μέσω της καινοτόμας πλατφόμας της Infomax για να συγκρίνετε τιμές και ζητήστε από έναν εκπαιδευμένο ασφαλιστικό μας σύμβουλο να επικοινωνήσει μαζί σας.

Συχνές ερωτήσεις:

Ποια ασφάλεια είναι καλύτερη για το παιδί μου;

Η ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας που περιλαμβάνει νοσοκομειακές παροχές, δυνατότητα επίσκεψης στα επείγοντα περιστατικά, καθώς και ημερήσιες θεραπείες χωρίς νοσηλεία αποτελεί την ιδανική, επιβεβλημένη και σίγουρη λύση για την ασφάλεια υγείας του παιδιού σας.
Αυτή κατοχυρώνει με αξιώσεις το παιδί σας από τα πιθανά, καθημερινά αλλά και κοστοβόρα ιατρικά γεγονότα, που ενδεχομένως μπορούν να υπάρξουν.

Φροντίστε για την επιλογή προγράμματος υγείας που το κεφάλαιο νοσοκομειακών παροχών θα ξεπερνάει πάντα τις 300.000€, κατοχυρώνοντας με αυτό τον τρόπο και την κάλυψη σοβαρών ιατρικών περιπτώσεων, που δυστυχώς υπάρχουν αρκετές φορές και επιφέρουν προβληματισμό στις οικογένειες.

Θα μπορώ να διαλέξω εγώ τον παιδίατρο για το παιδί μου;

Οι τοπικές ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν προγράμματα υγείας με κάλυψη συγκεκριμένων ιδιωτών ιατρών και διαγνωστικών κέντρων.
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε τον γιατρό της επιλογής μας.

Πολλές φορές όμως ο γιατρός μας συνεργάζεται με το δίκτυο των ασφαλιστικών εταιρειών και δε το γνωρίζουμε και καλό θα ήταν να τον ρωτήσουμε.

Τα διεθνή προγράμματα ασφαλιστικών εταιρειών διαφοροποιούνται σε αυτή την επιλογή, αφού μας δίνουν την ελευθερία κινήσεων όσον αφορά την επιλογή επαγγελματιών υγείας υγείας που επιθυμούμε, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Μπορώ να συμπεριλάβω και την οδοντιατρική κάλυψη για το παιδί μου;

Μόνο περιορισμένες τοπικές ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν οδοντιατρικά προγράμματα.
Κατά συνέπεια, μπορούμε να ενσωματώσουμε παιδικές οδοντιατρικές παροχές αν το υποστηρίζει το νοσοκομειακό πρόγραμμά μας ή να καταφύγουμε σε μία αυτόνομη λύση σε εταιρείες οι οποίες προσφέρουν μεμονωμένα τέτοιου είδους προγράμματα.

Η διεθνής ασφάλιση υγείας και σε αυτό το κομμάτι διαφοροποιείται, καθώς θα μπορούσαμε να επιλέξουμε οδοντιατρική κάλυψη με τον οδοντίατρο της επιλογής μας.