Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Προστασία απώλειας ζωής
με δικαίωμα εξαγοράς

Τοίχος προστασίας για την οικογένεια, αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου, με δικαίωμα εξαγοράς.

2 απλά βήματα:

  1. Συγκρίνεις προσφορές ανάμεσα σε προγράμματα ασφάλισης τοπικών και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών
  2. Αγοράζεις online ή μιλάς με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από το αν αγόραζες απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία.

Τι είναι η ασφάλεια ζωής με δικαίωμα εξαγοράς

Η προστασία απώλεια ζωής με δικαίωμα εξαγοράς αποτελεί ένα σύγχρονο ασφαλιστικό προϊόν, που διαθέτει χαρακτηριστικά προστασίας και αποταμίευσης με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα διαρκείας.

Έτσι, με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να προστατέψουμε τη ζωή μας κατοχυρώνοντας παράλληλα το δικαίωμα μιας μερικής αποταμίευσης για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αυτό έχει ιδιαίτερη αξία πολύ περισσότερο όταν η οικογένειά μας αποτελείται από ανήλικα παιδιά, τα οποία προσπαθούν να ανοίξουν τα φτερά τους ατενίζοντας το ενδιαφέρον μέλλον τους, όντας καταναλωτές της οικογένειας.

Τι καλύπτει η ασφάλεια ζωής με δικαίωμα εξαγοράς;

Η ασφάλεια ζωής με δικαίωμα εξαγοράς λειτουργεί ως ένα τείχος προστασίας για εσάς και την οικογένειά σας και αποζημιώνει αν υπάρξει θάνατος από οποιαδήποτε αιτία. Συνεπώς, προστατεύει από οικονομική αποσταθεροποίηση των προσώπων που σας ενδιαφέρουν. Σημειωτέον ότι ο δικαιούχος μπορεί να είναι περισσότερο από ένας και καθορίζεται από εσάς τον ίδιο.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα, αν δεν υπάρξει απώλεια ζωής στο καθαρισμένο χρονικό πλαίσιο που έχετε ορίσει ως διάρκεια προστασίας, να αποδοθεί ένα συγκεκριμένο ποσό κεφαλαίου. Συνήθως η ασφάλεια ζωής με δικαίωμα εξαγοράς είναι διάρκειας 10, 15, 20, 25, έως 30 ετών ανάλογα με την ηλικία που αποφασίζεται να ασφαλιστείτε.

Τι δεν καλύπτει;

Δεν δίδεται η δυνατότητα να κτιστούν και άλλες ασφαλιστικές παροχές προστασίας. Προσφέρεται ως ένα μονοδιάστατο προϊόν που έχει δύο απλές και συνάμα βασικές και χρηστικές ασφαλιστικές λειτουργίες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλη σύνθετη ασφαλιστική μας ανάγκη.

Η απώλεια ζωής από αυτοχειρία (αυτοκτονία) είναι κάτι που καλύπτεται από μερικές εταιρείες. Γενικά, σε καιρό πολέμου ή κατά την κλήση του ασφαλισμένου σε οποιοδήποτε εφεδρική, βοηθητική, πολιτική και παραστρατιωτική ομάδα, δεν αποζημιώνει ένα πρόγραμμα προστασίας απώλειας ζωής.

Υπάρχουν και μερικές άλλες διαφοροποιήσεις από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Ο Εξειδικευμένος μεσίτης της Ιnfomax σε ασφαλιστικά προγράμματα ζωής θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε και να επιλέξετε το καλύτερο για την προστασία σας.

Πώς αποζημιώνει;

Η πρόσκαιρη ασφάλιση προστασίας αποζημιώνει τους δικαιούχους όταν επέλθει ο θάνατος και μετά από ένα συγκεκριμένο διαδικαστικό απαιτούμενων εγγράφων προς τεκμηρίωση της αξίωσης. Απαιτείται τακτοποίηση του δικαιούχου που έχει ορίσει ο ασφαλισμένος και ληξιαρχική πράξη θανάτου.

Συνήθως, το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ στους δικαιούχους, όμως υπάρχουν και κάποια προϊόντα τα οποία αποζημιώνουν με μηνιαία σύνταξη. Το δικαίωμα εξαγοράς που ανακτάται όταν δεν χρησιμοποιηθεί το ασφαλιστήριο, ενεργοποιείται με τη λήξη του καθορισμένου χρόνου προστασίας, όπως αποτυπώνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Το ακριβές ποσό που θα αποδοθεί είναι συνήθως γνωστό και εξακριβώνεται από τον πίνακα εξαγοράς, όπως αναγράφεται στους όρους του συμβολαίου προστασίας με δικαίωμα εξαγοράς.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος μία πρόσκαιρης ασφάλισης θανάτου με δικαίωμα εξαγοράς καθορίζεται από τις εξής παραμέτρους:

  • Τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου (10, 15, 20, 25, 30 έτη)
  • Την ηλικία του ασφαλισμένου κατά τη σύναψη της ασφάλισης προστασίας
  • Το ύψος του κεφαλαίου προστασίας που αποφασίζετε να διασφαλιστείτε, π,χ. 100.000€
  • Την πολιτική τιμολόγησης της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας για το συγκεκριμένο ασφαλιστικό προϊόν