Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Διεθνής Ασφάλιση Υγείας

Απευθείας κάλυψη κόστους σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα παγκοσμίως, επιλογή ιατρών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων της αρεσκείας σας, κάλυψη εξόδων μητρότητας.

2 απλά βήματα:

  1. Συγκρίνεις προσφορές ανάμεσα σε προγράμματα των μεγαλύτερων διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών στον κόσμο
  2. Αγοράζεις online και μιλάς με έναν εξειδικευμένο διεθνή μεσίτη ασφαλίσεων χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση

Διεθνής Ασφάλιση Υγείας

Τα προγράμματα διεθνούς ασφάλισης υγείας μπορούν να καλύψουν αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες και να σας εξασφαλίσουν άριστης ποιότητας υγειονομική περίθαλψη, τόσο στη χώρα διαμονής σας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η παγκόσμια κάλυψη που σας προσφέρουν μπορεί να περιλαμβάνει από την ελεύθερη επιλογή των δικών σας ιατρών, την κάλυψη τοκετού, την απευθείας πληρωμή σε νοσοκομεία μέχρι και την κάλυψη εναλλακτικής ιατρικής, οδοντιατρικές και οφθαλμολογικές θεραπείες.

Διαφορές μεταξύ Τοπικών & Διεθνών προγραμμάτων υγείας

Οι διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες παρουσιάζουν ορισμένες διαφοροποιήσεις από τις τοπικές, στα προγράμματα υγείας τους. Οι πιο κοινές διαφορές αφορούν τις παροχές και τον τρόπο που καλύπτουν έναν ασφαλισμένο.

Ακολουθεί ένας πίνακας στον οποίο θα βρείτε τις παροχές που διαφοροποιούνται ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα υγείας τοπικής ασφαλιστικής εταιρείας και ένα πρόγραμμα ασφάλειας υγείας διεθνούς ασφαλιστικής εταιρείας.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΠΑΡΟΧΕΣΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΟΧΙΝΑΙ
ΙΑΤΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΙΑΤΡΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣΥΝΗΘΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝΝΑΙ
ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝΑΠΟ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΩΣ 10 ΕΤΗΟΧΙ
ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΚΕΤΟΥΕΠΙΔΟΜΑΤΙΚΑΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣΟΧΙΝΑΙ
ΚΑΛΥΨΗ ΝΕΟΓΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ ΑΥΤΟΥΟΧΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝΣΥΝΗΘΩΣ OXINAI
CKECK-UPΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝΣΥΝΗΘΩΣ OXIΝΑΙ
ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΤΑΜΕΙΟΥ)ΣΥΝΗΘΩΣ OXIΝΑΙ
ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΕΩΣ 60-70 ΕΤΩΝΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣΣΥΝΗΘΩΣ ΟΧΙΝΑΙ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Ή ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΩΣΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΩΣ

Συχνές ερωτήσεις:

Τι περισσότερο μπορεί να μου προσφέρει η διεθνής ασφάλεια υγείας;

Η ασφάλεια υγείας διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών μπορεί να μας εξασφαλίσει την απευθείας πληρωμή σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της επιλογής μας, ανά τον κόσμο, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Επίσης, υπάρχουν παροχές για οποιαδήποτε θεραπεία επιλέξουμε, σε οποιοδήποτε γιατρό της αρεσκείας μας. Στην διεθνή ασφάλεια υγείας καλύπτονται από την πρώτη μέρα όλα τα ιατρικά ζητήματα, χωρίς αναμονές, όπως συνήθως συμβαίνει στις τοπικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Η διεθνής ασφάλεια υγείας με καλύπτει και σε Ελλάδα και εξωτερικό;

Οι κάτοχοι ασφάλειας υγείας Cigna, Morgan Price, April, IMG, ALC, AXA PPP, Bupa και άλλων εταιρειών διεθνούς ασφάλισης δεν έχουν να σκεφτούν κάτι που να τους προβληματίζει πάνω σε αυτό το θέμα.

Αυτό συμβαίνει διότι η διεθνής ασφάλεια υγείας αποζημιώνει με απευθείας τρόπο πληρωμής οπουδήποτε βρίσκεται κάποιος και εκτός από τη χώρα διαμονής, με την μόνη προϋπόθεση να έχει επιλέξει την αντίστοιχη ζώνη κάλυψης (π.χ. Ευρώπη ή παγκόσμια κάλυψη ή παγκόσμια κάλυψη με ΗΠΑ).

Πώς καλύπτεται η μητρότητα μέσα από ένα διεθνές πρόγραμμα υγείας;

Στη διεθνή ασφάλιση η μητρότητα είναι μία ξεχωριστή ασφαλιστική περίπτωση, η οποία καλύπτεται ολιστικά.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός του γεγονότος ότι υπάρχουν πολύ μικρές αναμονές κάλυψης, 10 - 16 μήνες αναλόγως με την ασφαλιστική εταιρεία, υπάρχουν ξεχωριστά κεφάλαια σε όλη τη διαδρομή της κυοφορίας.

Έτσι, επισκέψεις σε γυναικολόγους της αρεσκείας μας, αμοιβές μαιευτήρα - γυναικολόγου, κάλυψη κόστους μαιευτηρίου, ακόμη και θερμοκοιτίδας είναι αιτίες αποζημίωσης.
Επίσης, επιπλοκές κύησης που μπορεί να υπάρξουν, όπως και κεφάλαιο χωριστό για εκδηλωθέντες συγγενείς παθήσεις του νεογνού αποτελούν μία πλήρη θωράκιση μιας γυναίκας, η οποία θα εμπιστευτεί την ασφάλισή της σε ένα διεθνές πρόγραμμα υγείας.

Οι αμοιβές των γιατρών είναι πλήρως καλυμμένες από τα προγράμματα διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών υγείας;

Στο ζήτημα της αμοιβής των γιατρών και αναισθησιολόγων που θα αναλάβουν τη θεραπεία μας, η διεθνή ασφάλεια υγείας κάνει τη διαφορά, αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένος πίνακας αμοιβών γιατρών, αλλά ανάλογα με τη χώρα που επιζητούμε την ίασή μας δρομολογούνται οι αμοιβές.

Για παράδειγμα, αν η αμοιβή χειρούργου σε ένα νοσοκομείο της Ελλάδος αποτιμάται για μία επέμβαση ανοιχτής καρδιάς 10.000€ και στην Αγγλία 40.000 λίρες Αγγλίας, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις αποζημίωσης.

Αποστολίδης Δημήτριος Ταυλίκος Γεώργιος Κιτσίδου Ελένη Δαλδογιάννη Θωμαή Κοφινά Κωνσταντίνα Λουκούμη Αικατερίνη

Οι άνθρωποι της Infomax πάντα δίπλα σας

Ταυλίκου Ευαγγελία Βουβούση Δήμητρα Ξανθός Παντελήμων Αποστολίδου Ραφαέλα Ταυλίκου Άννα Γιαννακίδου Ελένη Ξανθός Παντελήμων

Μερικές από τις συνεργαζόμενες διεθνείς εταιρείες μας

IMG International Medical Group IMGlobal William Russel Cigna International Health Insurance April International ASUA All Seasons Underwriting Agencies Morgan Price International ALC Global Health Insurance Allianz Care AXA International