Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Όροι προγραμμάτων ασφάλειας υγείας

Generali Hellas

Η Generali ιδρύθηκε στην Τεργέστη της Ιταλίας στις 26 Δεκεμβρίου του 1831.

Μέσα από μια δυναμική εξέλιξη 183 ετών περίπου, η Generali υλοποίησε το όραμα των ιδρυτών της, κατακτώντας την πρώτη θέση στην ιταλική αγορά και τη δεύτερη πανευρωπαϊκά. Η τάση διεθνοποίησης που χαρακτήριζε την εταιρία από την αρχή της λειτουργίας της, την ώθησε στη ραγδαία εξάπλωσή της σε πενήντα χώρες στις πέντε ηπείρους.

Με την οικονομική της ισχύ, την ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων που διαθέτει, την πολύτιμη καθοδήγηση που της παρέχουν οι άριστα καταρτισμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, η Generali έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πάνω από 65 εκατομμυρίων πελατών παγκοσμίως. Είναι ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς παγκοσμίως και αποτελεί μια ισχυρή οικονομική δύναμη που στηρίζεται σε ένα δίκτυο αποτελούμενο από 80.000 υπαλλήλους.

Η Generali, με 128 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και με δυναμική συμμετοχή στην οικονομική ζωή και στην ανάπτυξη της χώρας, έχει καθιερωθεί στην ασφαλιστική αγορά, ως μια σημαντική δύναμη, ικανή να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις της εποχής.

Στην Ελλάδα η Generali βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πρώτες ασφαλιστικές εταιρίες.