Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Όροι προγραμμάτων ασφάλειας υγείας

IMG

H IMG, International Medical Group είναι παγκόσμιος ηγέτης στη διεθνή ιατρική ασφάλιση. Ιδρύθηκε το 1990, με έδρα την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ και έχει εξυπηρετήσει συνολικά πάνω από 1,000,000 πελάτες σε περισσότερες από 170 χώρες. Διαθέτει 4 θυγατρικές εταιρίες μεταξύ των οποίων και την IMG Europe και απασχολεί περισσότερα από 250 άτομα για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου. H IMG Europe κέρδισε το βραβείο “Παρόχου Καλύτερης Διεθνούς Ιδιωτικής Ιατρικής Ασφάλισης” για το 2010 από το βρετανικού περιοδικού “Ασφάλιση Υγείας”.

Διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανία, FSA ενώ καλύπτεται οικονομικά από τη SiriusInternationalInsurance, που έχει βαθμολογηθεί με "Α" (εξαιρετικά) από την A.M. Best και είναι 20 χρόνια συνεργάτης της IMG.

Tα πρωτοπόρα για την Ελλάδα προγράμματα υγείας Global Fusion της IMG είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα, που καλύπτει όσους ταξιδεύουν, εργάζονται ή κατοικούν στο εξωτερικό για μικρές ή μεγαλύτερες περιόδους, σε άτομα και οικογένειες όλων των εθνικοτήτων και διαθέτει ένα ολοκληρωμένο φάσμα παροχών νοσοκομειακής και εξω-νοσοκομειακής περίθαλψης σε πολύ οικονομικά ασφάλιστρα, ενώ προσφέρει δυνατότητα ασφάλισης προϋπάρχουσων παθήσεων.