Γιατί πρέπει να κάνω ασφάλιση υγείας;

06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Γιατί πρέπει να κάνω ασφάλιση υγείας;

Συντάκτης: Αποστολίδης Δημήτριος
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ;

Πιστεύουμε πως ναι με βεβαιότητα και πιο κάτω παραθέτουμε μερικές πτυχές που ίσως φανούν χρήσιμες.

1. Μείωση οικονομικού ρίσκου.

Τα απρόσμενα όσο και αναπάντεχα κόστη μιας ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος μπορεί να είναι δυσβάσταχτα ή στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να μας βγάλουν εκτός προυπολογισμού για ένα χρονικό διάστημα.
Δυστυχώς αν δεν υπάρχει ένα σωστό νοσοκομειακό συμβόλαιο υγείας  μπορεί να οδηγήσει μια οικογένεια σε οικονομική κατάρρευση.
 

2. Μικρότερη ανησυχία.
 
Αν σας συμβεί κάτι απρόσμενο θα έχετε ήσυχο το κεφάλι σας ότι δεν θα εξαρτάστε από το εκάστοτε δημόσιο σύστημα υγείας, τις αναμονές και τις παροχές του ή τους συγγενείς και φίλους και τη δυνατότητα που θα έχουν ή όχι να σας δανείσουν χρήματα και μάλιστα πολλα, για να σωθείτε εσείς και η οικογένειά σας αλλά θα έχετε τη σιγουριά που προσφέρει  μόνο η ιδιωτική ασφάλιση υγείας.
 
3. Παραμένετε πιο υγιείς.
 
Η εκπαίδευση του εαυτού μας και της οικογένειάς μας να κάνει συχνούς προληπτικούς ελέγχους υγείας οι οποίοι παρέχονται στα πιο πολλά συμβόλαια υγείας των ασφαλιστικών εταιριών βοηθάνε στο να προλάβετε το οποιαδήποτε ιατρικό πρόβλημα στα πρώιμα στάδιά του, γεγονός που σας επιτρέπει να προλάβετε δυσάρεστες εξελίξεις.
 
4. Άμεση πρόσβαση όταν πρέπει, εκεί που πρέπει.
 
Ο χρόνος στην αντιμετώπιση ιατρικών περιστατικών είναι καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη της υγείας μας. Με ένα σωστό συμβόλαιο υγείας η επιλογή είναι στα χέρια μας και δεν χρειάζεται να παρακαλούμε, να εξηγούμε ή να βρίσκουμε άλλους τρόπους ώστε να έχουμε λύση στο πρόβλημά μας.
 
5. Εξελιγμένη ιατρική φροντίδα.
 
Η ιατρική εξελίσσεται και οι σύγχρονες μέθοδοι κοστίζουν και δεν είναι διαθέσιμες πάντα δίπλα μας ή στη χώρα μας.
Έχοντας ένα καλό συμβόλαιο υγείας ξέρετε ότι μπορείτε να επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στις καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες επιλέγοντας τα καλύτερα ιατρικά χέρια του κόσμου προκειμένου να ιάσετε το πρόβλημά σας.
 
6. Προσιτό κόστος.
 
Σίγουρα όλα τα συμβόλαια υγείας δεν κοστίζουν το ίδιο αλλά με απόλυτη βεβαιότητα αυτό που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και τωρινές σας οικονομικές δυνατότητες θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.
Μην λησμονείτε ότι η μη λύση δεν είναι λύση.
Ενδεικτικά ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο υγείας μπορεί να ξεκινάει από 20€ το μήνα.
 
7. Κατανίκηση του ΕΓΩ.
 
Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει γιατί προνοήσατε και σκέφτεστε ουσιαστικά προστατεύοντας αθόρυβα την οικογένειά σας και τον εαυτό σας με μια παραγματική πράξη αγάπης με νόημα και για τους άλλους.
Μην ξεχνάμε ότι ένα πρόβλημα υγείας φέρνει προβληματισμό και επηρεάζει και τους οικείους μας ποικιλοτρόπως, άρα η ασφάλιση υγείας είναι πράξη ευθύνης.
 
8. Σήμερα η μοναδική λύση, λογική και απαραίτητη όσο ποτέ.
 
Η ασφάλεια υγείας, σε μια χώρα που τα κόκκινα δάνεια, οι αποποιήσεις κληρονομιών, οι άνθρωποι που αδυνατούν να πληρώσουν φόρους που σύμφωνα με επίσημα στοιχεία έχουν πολλαπλασιαστεί σε λίγους  μήνες μόνο εν έτει 2016, αποτελεί τη μοναδική επιλογή μην περιμένοντας κάποιος  βοήθεια από συγγενείς και φίλους.
 
9. Είναι ακριβώς για εσένα.
 
 
Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής ή δεν έχουν αρρωστήσει ποτέ δεν χρειάζονται ένα συμβόλαιο υγείας. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι θα το αποφασίσουν όταν μεγαλώσουν λίγο ακόμα. Η ασφάλεια υγείας είναι το μοναδικό προϊόν που δεν κάνει διακρίσεις και είναι μια επένδυση για την προστασία του εαυτού μας.

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

CAPTCHA code
Καλέστε μας τώρα και μιλήστε
με έναν από τους
εξειδικευμένους μας συμβούλους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23 11 11 8000
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 210 300 89 09
Κάντε κλικ εδώ
αφήστε μας το τηλέφωνό σας,
και ένας από τους εξειδικευμένους
μας συμβούλους θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας!