Κάλεσέ μας στο  210 300 89 09
Μενού

Η INFOMAX ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Οι βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την αφοσίωση όλων των στελεχών της εταιρείας μας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και αναδεικνύουν την κουλτούρα της Infomax, η οποία θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο!

Τα βραβεία μας

tavlikos

Παραμένουμε νικητές: Η Infomax πρώτη στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2023

Η Infomax Insurance Βrokers για ακόμη μία χρονιά αναδείχθηκε πρώτη στον κλαδικό ασφαλιστικό διαγωνισμό Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2023.

Το βραβείο πρωτιάς αυτή τη φορά το απέσπασε στην κατηγορία του ψηφιακού προσανατολισμού “Digital Orientation”, όπου βραβεύτηκε για τις πρακτικές, τη μεθοδολογία και την καινοτομία στο ψηφιακό τοπίο για τον ασφαλιστικό κλάδο. Παράλληλα, κατέκτησε ακόμη 2 βραβεία, αποσπώντας τη δεύτερη θέση στην Πελατοκεντρικότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Customer Centricity και Sustainability Strategy).

Nέα σημαντική διάκριση για την Infomax στο διαγωνισμό E-Volution 2024

H Infomax Insurance Βrokers, λίγο πριν την εκπνοή του 2023, κατέκτησε την bronze θέση στα e-volution awards 2024 και συγκεκριμένα στη σπουδαία κατηγορία του κλάδου της “Best in Financial & Insurance Services”, και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

tavlikos

Μεγάλη διάκριση με 2 βραβεία πρωτιάς για την Infomax, στα Insurance Awards "Φίλιππος Μωράκης"

Είμαστε πανευτυχείς και υπερήφανοι γιατί το σύνολο των προσφερόμενων και εξειδικευμένων υπηρεσιών εκτιμήθηκαν και τιμήθηκαν από το θεσμό των Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης, για το 2022.

Έχει μεγάλη σημασία, διότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα η αξιολόγηση των 4 σταδίων, όσο και η εποπτεία της ψηφοφορίας της 8μελούς επιτροπής έλαβε χώρα από την Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Η Infomax ξεχώρισε στα e-volution awards με δυο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις

Χρυσό (GOLD) βραβείο στην κατηγορία Distinction in E-commerce και Μπρονζέ (BRONZE) στην κατηγορία Best in Finance & Insurance, απέσπασε η Infomax Insurance Brokers στα e-volution Awards για το 2023.

Τα βραβεία e-volution διοργάνωσε για 12η χρονιά η BOUSSIAS Communications με στόχο να αναδείξει κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.