Νέα χρονιά - Νέες δυνατότητες στο infomax.gr

07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Νέα χρονιά - Νέες δυνατότητες στο infomax.gr

Συντάκτης: Τμήμα συντακτών Infomax
Το infomax.gr είναι η πλέον εξειδικευμένη πλατφόρμα online σύγκρισης προγραμμάτων ασφάλισης υγείας. Η νέα χρονιά τοποθετεί νέους στόχους για την εταιρεία μας και την online παρουσία της.

Οι αναβαθμίσεις του infomax.gr για τη νέα χρονιά ήδη έχουν ξεκινήσει:

  • Ταχύτερο site με ταχύτερη περιήγηση και ταχύτερα αποτελέσματα στον μηχανισμό υπολογισμού ασφαλίστρων υγείας. Το infomax.gr σας παρέχει περισσότερα από 300 πλάνα για προγράμματα υγείας από τοπικές και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες. Ο ενδιαφερόμενος εισάγει στον μηχανισμό τιμολόγησης του infomax.gr την ημερομηνία γέννησής του ίδιου ή και των προστατευόμενων μελών και μέσα σε ελάχιστα πλέον δευτερόλεπτα λαμβάνει ως αποτέλεσμα της αναζήτησής του όλα τα προγράμματα ασφάλισης υγείας που καλύπτουν τις ανάγκες του.
  • Δυνατότητα επιλογής ανώτατου επιθυμητού κόστους. Επειδή εσείς μας το ζητήσατε, εμείς το κάναμε πράξη!
    Προσθέσαμε στον μηχανισμό υπολογισμού ασφαλίστρων υγείας μπάρα με την οποία μπορείτε να σύρετε και να ορίσετε εσείς το ανώτατο ετήσιο κόστος (σε  €) που επιθυμείτε να έχει το πρόγραμμα υγείας σας.
    Τα αποτελέσματα θα περιοριστούν στο κριτήριο του ανώτατου ετήσιου κόστους, παρόλα αυτά μπορείτε και πάλι να περιηγηθείτε ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες απαλλαγές καλύψεις και όρους για όποιο πρόγραμμα υγείας διαλέξετε.
    Πάρτε τώρα μια προσφορά ασφάλισης υγείας πατήστε εδώ.

Η εταιρεία μας θέτει στόχους και τους υλοποιεί! Επενδύει στη τεχνολογία αιχμής και σας υπόσχεται ακόμη περισσότερες νέες λειτουργίες με ακόμη πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο! Μείνετε συντονισμένοι...
Share:

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

CAPTCHA code
Καλέστε μας τώρα και μιλήστε
με έναν από τους
εξειδικευμένους μας συμβούλους!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 23 11 11 8000
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 210 300 89 09
Κάντε κλικ εδώ
αφήστε μας το τηλέφωνό σας,
και ένας από τους εξειδικευμένους
μας συμβούλους θα επικοινωνήσει
άμεσα μαζί σας!