ΜΕΝΟΥ
Ομαδικά Προγράμματα Υγείας και Ατομική Ασφάλιση
Αποστολίδης Δημήτριος

Ομαδικά Προγράμματα Υγείας και Ατομική Ασφάλιση

Οι λύσεις που υπάρχουν ώστε να ενισχύσουμε την ομαδική μας ασφάλιση και ποιους αφορά. Τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε για να διασφαλίσουμε εμάς και την οικογένειά μας περισσότερο.

Περισσότερα
Αποστολίδης Δημήτριος

Ποια τα είδη των νοσοκομειακών προγραμμάτων υγείας στην Ελλάδα; - Μέρος Α

Η επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος υγείας είναι μία διαδικασία που δεν είναι εύκολη.  Εδώ  πρέπει να εξεταστούν διάφοροι παράμετροι, ώστε να επιλεγεί η  πλέον κατάλληλη ασφάλεια υγείας για τον ή τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερα
Ηλιοπούλου Ελένη

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε ορό ή θαλασσινό νερό;

Η συχνή χρήση φυσιολογικού ορού ή θαλασσινού νερού βοηθάει στη ρευστοποίηση των βλεννωδών εκκρίσεων της μύτης, άρα και στην καθημερινή της υγιεινή.

Περισσότερα
Ζαβός Χρήστος
16 Σεπτεμβρίου, 2021

Δίαιτα χωρίς γλουτένη και πρόληψη εκδήλωσης κοιλιοκάκης

Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται σε σπόρους όπως το σιτάρι, το κριθάρι, η βρώμη και η σίκαλη, και μπορεί να προκαλέσει διάφορα συμπτώματα από το πεπτικό σύστημα.

Περισσότερα
Τμήμα συντακτών Infomax
28 Φεβρουαρίου, 2020

Ενημέρωση για την Κάλυψη σε Περιστατικά Κορονοϊού

Για το παγκόσμιο θέμα υγείας που έχει προκύψει και αφορά τον κορονοϊό SARS-CoV-2, σας ενημερώνουμε ότι ανεξάρτητα από το αν οι πανδημίες συμπεριλαμβάνονται στις εξαιρούμενες περιπτώσεις των ατομικών ή οικογενειακών προγραμμάτων υγείας ή όχι, το υπουργείο υγείας της χώρας μας έχει δώσει σαφέστατες εντολές τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μεταφέρονται στα κάτωθι δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας.

Περισσότερα